AYT 2025 nasıl geçti?

927839

Picopat
Sağlam sorular vardı. Matematik kısmında gerçekten güzel sorular vardı. Yığılmayı engelleyecek bir AYT olduğunu düşünüyorum ki bu konuda iyi oldu. Herkes karşılığını alır inşallah. Geçmiş olsun. Tatili hak edenlere selam olsun. Hayat hiçbir zaman bitmeyecek bir sınav zaten.

Matematik ve biyoloji beni zorladı şahsen kimya bilmediğim için pek yapmadım fizik 7-8 tane işaretledim

Biyolojim normalde iyi ama sorular bana geçen senelere göre zor geldi.

@Deiinzz düşüncelerinizi paylaşırsanız muazzam olur.

Matematik ve biyoloji beni zorladı şahsen kimya bilmediğim için pek yapmadım fizik 7-8 tane işaretledim.

Biyolojim normalde iyi ama sorular bana geçen senelere göre zor geldi.

Kesinlikle. Fen kısmında da şaşırttı. TYT fenin acısı çıkarılmış olabilir

@Deiinzz düşüncelerinizi paylaşırsanız muazzam olur.

Kesinlikle. Fen kısmında da şaşırttı. TYT fenin acısı çıkarılmış olabilir

Bencede hocam ya fizik bilen birisi için yapılır diye düşünüyorum fakat aynı dediğim gibi biyoloji çıkmışlarını gözüm kapalı çözebiliyordum ama bu sınavda düşündüğüm sorular oldu bayağı.

İnşallah herkesin sınavı istediği gibi geçmiştir.

Genelde fen kısmı hep aynı geliyordu halbuki. Hem matematiğin zorlaması hem de fen kısmında oynamalar yapılması farklı geldi açıkçası.

Bence genel bir bakıma zordu. Özellikle sos 1 zordu. Matematikte kolay sorularda vardı ama çoğunluk ortalamanın üzerinde sorulardı. 2021 AYT matematiğe nazire gibi olmuş.

Bence genel bir bakıma zordu. Özellikle sos 1 zordu. Matematikte kolay sorularda vardı ama çoğunluk ortalamanın üzerinde sorulardı. 2021 AYT matematiğe nazire gibi olmuş.

Sosyal 1 galiba yazar - eser sormayı unutmuşlar fuzulinin vardı divanda 1 tane adamlar gene değişik şeyler denemişler.

Bencede hocam peki 2024 gibi olur mu sıralamalar.
İnşallah ya tek temennim o. Ben fende pek zorlanmadım. Kimya ve biyoloji su gibi aktı. Fizikte kavram yanılgırlarım oldu inşallah tutar. Matematikte de düştüm yine. 27 işaretledim anca inşallah yanlış çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…