YKSKURTULDUK
Centipat
Daha fazla
Benim normalde edebiyat çok iyi değil ama tarihle coğrafyam baya iyi ve ona rağmen sınavda o soruları görünce ben bile baya ikilemde kaldım.Edebiyatta yazar eser sormayı unutmuşlar sonra sayfayı tarihe çeviriyorsun başından kaynak sular dökülüyor.
Benim normalde edebiyat çok iyi değil ama tarihle coğrafyam bayağı iyi ve ona rağmen sınavda o soruları görünce ben bile bayağı ikilemde kaldım.
Benim normalde edebiyat çok iyi değil ama tarihle coğrafyam bayağı iyi ve ona rağmen sınavda o soruları görünce ben bile bayağı ikilemde kaldım.
Sos 1 gerçekten bu sene baya zorladılar ya ama neyse artık geçti gitti sağlık olsunEdebiyatta yazar eser ezberlediğime pişman oldum vallahi coğrafyam benim gerçekten güzeldi bende ikilemlerde kaldım tarih zordu bir şey demek istemiyorum.
Hocam ben zaten mezuna kalmıştım ama daha sonuçlar açıklanmadan kesin bir kanıya varmayacağım gibi duruyor. Eğer beklediğimden çok kötü gelirse belki 1 kez daha hazırlanabilirim.Peki nasıl geçti hocam mezun mu? Yoksa işin sonu mu?
Sos 1 gerçekten bu sene bayağı zorladılar ya ama neyse artık geçti gitti sağlık olsun.
Hocam ben zaten mezuna kalmıştım ama daha sonuçlar açıklanmadan kesin bir kanıya varmayacağım gibi duruyor. Eğer beklediğimden çok kötü gelirse belki 1 kez daha hazırlanabilirim.
Umarım öyle olur yani daha ilk mezun senemde bile çok sıkıntı yaşadım eğer bir kez daha kalırsam ne yapacağım bilmiyorum.Bende mezunum 2 sefer hatta daha da kalmam kalan arkadaşlara da gerçekten sabır diliyorum kolay iş değil ama sıralamalar bir tık ileri atacak gibi geliyor bana.
Umarım öyle olur yani daha ilk mezun senemde bile çok sıkıntı yaşadım eğer bir kez daha kalırsam ne yapacağım bilmiyorum.
Umarım öyle olur ya hayırlısıyla sonuçlar bir açıklansın artık bakacağız duruma göre.2 mezun bence 1 mezuna göre daha rahat o psikolojiye alışıyorsunuz hocam ve yadırgamıyorsunuz.
Sos 1 gerçekten de çok zordu ya özellikle beni coğrafya çok zorladıEdebiyat Özellikle Garanti konulara bakan ve Çok çıkması muhtemelen yazar eser çalışanlar için zorlayıcı olmuştur. Ben İlk defa ÖSYM nin Efsane türü sorduğunu gördüm. Hiç beklemezdim. Ben edebiyata neredeyse 1 senedir çalıştığımdan ve yalayıp yuttuğumdan bana kolay geldi ama kesinlikle Orta-Zor arası (bu arada başta sorulan 6 paragraf sorusu TYT de ki paragraf sorularıyla aynı kötülükteydi.)
SOS1 Bombanın patladığı yer desem en doğru tanım bu olur. Tarihte detay sorulmasını tabii ki de herkes beklerdi sonuçta TYT değil bu ama Sorulan tarih sorularının önceki çıkan tarih sorularıyla gram alakası yok. Bir insan detayın detayını neden sorar? Eminim ki soruyu hazırlayanlarda cevapları bilmiyor. Coğrafya kısmı değişikti. Orta denilebilir hem kolay hem zor soruları vardı ama beklediğim gibi vermediler. Orta ama Tarih yüzünden Zor seviye
Matematik 2.darbeyi burada da vurdu. Kurtarıcı diye anılan AYT nin sonu oldu. Bir insanın Bu kadar küme fantezisi olamaz arkadaş. TYT de de abidik gubidik Küme ile bir konuyu harmanlamışlardı. Burada da Küme sorulmuş ve Hiç mi Hiç kolay değildi. AYT matematiğin kesinlikle Orta olmadığını düşünüyorum. evet belki geçen seneden zor değildi ama Kesinlikle Zor bir matematikti. Çok zor
AYT fen bence Biyoloji dışında çok zor değildi. TYT de çıkması muhtemel şeyleri AYT kısmında sormuşlardı. Ben şahsen EA olduğum halde 8-10 tane işaretledm. ciddi değil ama yalandan da çözmedim. kıvamında baktım ve 4 5 tane kesin balık soru vardı. Mantık kullanarak bile yapılabilir seviyeydi Fakat biyoloji kısmı bence detay olmuş baya: zaten oraya da bakmadım. Orta
İşin özü: ÖSYM kesinlikle ve kesinlikle tahmin falan edilemiyor bunu Bir sonraki sene ve sonraki senelerde YKS girecek arkadaşlarım akıllarına kazısın. Konu falan elemeye çalışmayın ne olursa olsun çözebildiğinizi, Yapabildiğinizi yapın. Yıllara göre Konu dağılımlarına da bakmayın adamlar bu sene Tüm istatistiği yerle yeksan ettiler. Edebiyatta bile istenilen şekilde gelmedi bence. Bunun aynısı TYT içinde geçerli. Bu yüzden ne yapıp edip tüm konuları yüzeysel de olsa öğrenin. Belli ki ÖSYM artık herkesin üniversite okumamasını istiyor. Şahsen bu sene kim girdiyse emeğinin karşılığını aldığını da düşünmem asla. ha emeğinin karşılığını alan varsa tebrik ediyorum. TYT AYT den de zordu bu arada kim ne derse desin. TYT direk olarak hızlı olma yarışıydı ve çok fazla insan elendi. Son olarak ta YKS hakkında teori üreten tüm şaklabanları da tiye alınız. Bir de MEBİ denemesi çöz deyip tutturan kim varsa onları da tiye alınız. Çok merak ediyorsanız kendiniz çözün.