SekiroSDT Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #51 Sos-2 tarih fena zorladı beni.
YKSKURTULDUK Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 778 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #52 Nesnacefe dedi: AYT edebiyat ta 17 doğru 7 yanlış yaptım potansiyelim daha yüksekti ama 3 tane kolay soru yapamadim çok kötü hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben korkudan cevaplara bile bakamadım ya
Nesnacefe dedi: AYT edebiyat ta 17 doğru 7 yanlış yaptım potansiyelim daha yüksekti ama 3 tane kolay soru yapamadim çok kötü hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben korkudan cevaplara bile bakamadım ya
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.028 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #53 YKSKURTULDUK dedi: Hocam ben korkudan cevaplara bile bakamadım ya. Genişletmek için tıkla... Hocam bakmayın açıklanacak zaten.
YKSKURTULDUK dedi: Hocam ben korkudan cevaplara bile bakamadım ya. Genişletmek için tıkla... Hocam bakmayın açıklanacak zaten.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 22 Haziran 2025 #54 Sorular açıklanmış. Tahmin ettiğim gibi geldi ama meraktan hiç dersini almadığım AYT’nin sosyal kısımlarına da baktım. Kapı gibi sorular. Manastır ve alakasız alakasız yazarlar bile sorulmuş. Onu kim ezberleyecek?
Sorular açıklanmış. Tahmin ettiğim gibi geldi ama meraktan hiç dersini almadığım AYT’nin sosyal kısımlarına da baktım. Kapı gibi sorular. Manastır ve alakasız alakasız yazarlar bile sorulmuş. Onu kim ezberleyecek?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 22 Haziran 2025 #55 Bence AYT 2024 ile yakın idi hatta bu senenin TYT kesinlikle daha zordu umarım sıralamalar da iyi gelir yoksa eyvah eyvah diyorum kendime.
Bence AYT 2024 ile yakın idi hatta bu senenin TYT kesinlikle daha zordu umarım sıralamalar da iyi gelir yoksa eyvah eyvah diyorum kendime.
YKSKURTULDUK Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 778 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #56 Eriksen dedi: Bence AYT 2024 ile yakın idi hatta bu senenin TYT kesinlikle daha zordu umarım sıralamalar da iyi gelir yoksa eyvah eyvah diyorum kendime. Genişletmek için tıkla... Bence 2024 ayt daha zordu ama genel sınava baktığımız zaman 2025 YKS daha zor. Çünkü dediğin gibi bu senenin TYT daha zor.
Eriksen dedi: Bence AYT 2024 ile yakın idi hatta bu senenin TYT kesinlikle daha zordu umarım sıralamalar da iyi gelir yoksa eyvah eyvah diyorum kendime. Genişletmek için tıkla... Bence 2024 ayt daha zordu ama genel sınava baktığımız zaman 2025 YKS daha zor. Çünkü dediğin gibi bu senenin TYT daha zor.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.028 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #57 Eriksen dedi: Bence AYT 2024 ile yakın idi hatta bu senenin TYT kesinlikle daha zordu umarım sıralamalar da iyi gelir yoksa eyvah eyvah diyorum kendime. Genişletmek için tıkla... Kötü mü geçti hocam.
Eriksen dedi: Bence AYT 2024 ile yakın idi hatta bu senenin TYT kesinlikle daha zordu umarım sıralamalar da iyi gelir yoksa eyvah eyvah diyorum kendime. Genişletmek için tıkla... Kötü mü geçti hocam.
Nesnacefe Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #58 YKSKURTULDUK dedi: Hocam ben korkudan cevaplara bile bakamadım ya. Genişletmek için tıkla... Ben dayanamadım baktım biraz daha iyi gelebilirdi umutsuzluğa düştüm açıkçası.
YKSKURTULDUK dedi: Hocam ben korkudan cevaplara bile bakamadım ya. Genişletmek için tıkla... Ben dayanamadım baktım biraz daha iyi gelebilirdi umutsuzluğa düştüm açıkçası.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 22 Haziran 2025 #59 pilotds dedi: Kötü mü geçti hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.028 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #60 YKSKURTULDUK dedi: Bence 2024 AYT daha zordu ama genel sınava baktığımız zaman 2025 YKS daha zor. Çünkü dediğin gibi bu senenin TYT daha zor. Genişletmek için tıkla... Aslında çok fark var 2024 sınavında edebiyat bol yazar eser tarih1 ve coğrafya1 inanılmaz basitti ama bu sene öyle olmadı. Eriksen dedi: Maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı mezuna kalırsınız çok dert değil hani sıralamamı çok iyi çekeceğime güvensem kendime böyle 50 60k falan 3 mezuna kalırdım.
YKSKURTULDUK dedi: Bence 2024 AYT daha zordu ama genel sınava baktığımız zaman 2025 YKS daha zor. Çünkü dediğin gibi bu senenin TYT daha zor. Genişletmek için tıkla... Aslında çok fark var 2024 sınavında edebiyat bol yazar eser tarih1 ve coğrafya1 inanılmaz basitti ama bu sene öyle olmadı. Eriksen dedi: Maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı mezuna kalırsınız çok dert değil hani sıralamamı çok iyi çekeceğime güvensem kendime böyle 50 60k falan 3 mezuna kalırdım.