HaLityum Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 33 15 Haziran 2023 #1 AYT de toplam 30 net yapar mıyım? Son iki günde kesin net yükselteceğim konular var mı? (Sayısal) TYT 60-70 arası yapıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023
AYT de toplam 30 net yapar mıyım? Son iki günde kesin net yükselteceğim konular var mı? (Sayısal) TYT 60-70 arası yapıyorum.
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 15 Haziran 2023 #2 HaLityum dedi: AYT de toplam 30 net yapar mıyım? Son iki günde kesin net yükselteceğim konular var mı? (sayısal) TYT 60-70 arası yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası lise öğrencisi değilim ama abimden bazı şeyleri öğrenmiştim. AYT alanında 30 net yaparsınız gibime geliyor. YouTube'daki tüyolara bakabilirsiniz diyebilirim.
HaLityum dedi: AYT de toplam 30 net yapar mıyım? Son iki günde kesin net yükselteceğim konular var mı? (sayısal) TYT 60-70 arası yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası lise öğrencisi değilim ama abimden bazı şeyleri öğrenmiştim. AYT alanında 30 net yaparsınız gibime geliyor. YouTube'daki tüyolara bakabilirsiniz diyebilirim.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 HaLityum dedi: AYT de toplam 30 net yapar mıyım? Son iki günde kesin net yükselteceğim konular var mı? (Sayısal) TYT 60-70 arası yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir şey yapılmaz gibi geliyor bana. Ama edebiyatta yazar-eser çalışabilirsiniz. Eşit ağırlık alanında bir başarmak istiyorsanız tabii.
HaLityum dedi: AYT de toplam 30 net yapar mıyım? Son iki günde kesin net yükselteceğim konular var mı? (Sayısal) TYT 60-70 arası yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir şey yapılmaz gibi geliyor bana. Ama edebiyatta yazar-eser çalışabilirsiniz. Eşit ağırlık alanında bir başarmak istiyorsanız tabii.