AYT 40 net için en kolay konular nelerdir?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Aşağı yukarı TYT 75 net, AYT 40 net hedefliyorum. AYT'de ders ders 40 neti yapabileceğim ders ve konular nelerdir? Meslek lisesinde olduğum için AYT'yi kendim çalışıyorum bu yüzden kolay arıyorum.

TYT/AYT ortak konular varsa söyleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
MAT için: Limit, Türev, İntegral, Trigonometri, Mantık, Logaritma, Parabol ve Çember. Bu konuları halledersen 20 net ve üstü garanti olur. 2-3 de temel kavram var onu da hesap et. 25 bile görürsün. Gözün korkmasın bu konuları adam gibi halletmek en fazla 2 ayını alır. Düzgün çalışırsan 1 aya +20 mat neti görürsün. AYT'de konuyu azıcık görüp kavradığında sana net getiriyor TYT gibi değil. Allah kolaylık versin.

Ayt fizikte sonlarda kalan sözel konular, radyoaktivite vs. halledilebilir. Ayt biyoloji genel olarak sistemlerden ve bitki biyolojisinden oluştuğu için net bir şey diyemem ama üriner sistem, solunum sistemi genellikle soru gelen basit kısımlar. Ayt kimyada da dengeden ve hızdan çok soru gelmekte bunları hallederseniz ayt fende hızlı bir net artışı yakalarsınız. Ayt matematikte de fasikül çözerek ilerlemenizi tavsiye ederim , malum sınava daha vakit çok. Fasikülle hallederseniz ayt matematikte yavaş ama sağlam gidersiniz , kolay gelsin iyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…