Sayısal AYT 40 net için hangi konular gerek?

Son aya kadar eksik konu ile gelen adam ne yaparsa yapsın derim şahsen.

Mezunsa bir zahmet son aya kadar bitsin konular ama 12.sınıflar için anca yetişir ve ben bir 12.sınıfın son 1 ay kala konularının bitmemesine şaşırmam.

Mezunsa bir zahmet son aya kadar bitsin konular ama 12.sınıflar için anca yetişir ve ben bir 12.sınıfın son 1 ay kala konularının bitmemesine şaşırmam.
Nasıl hocam ya haziran ayında konu çalışan bir adam olur mu ciddi misiniz? Bilemedim şahsen mayıs sonu ve haziran tamamen deneme ile geçmeli bence.

Nasıl hocam ya haziran ayında konu çalışan bir adam olur mu ciddi misiniz? Bilemedim şahsen mayıs sonu ve haziran tamamen deneme ile geçmeli bence.

Neden çalışılmasın ki benim bir tanıdığım AYT'den önceki gün AYT biyolojide eksik olduğu yerleri son tekrar kamplarını izleyip yapmıştı ve sayısalda 20k yapmıştı.

Ha şunu demiyorum deneme çözme sadece konu çalış diye eğer konular bitmediyse ikisi de parelel götürülebilir.

Neden çalışılmasın ki benim bir tanıdığım AYT'den önceki gün AYT biyolojide eksik olduğu yerleri son tekrar kamplarını izleyip yapmıştı ve sayısalda 20k yapmıştı.
eksik değildir adı üstünde son tekrar kampıdır. Son gün ne konusu öğrenip sınava girecek.

Eksik değildir adı üstünde son tekrar kampıdır. Son gün ne konusu öğrenip sınava girecek.

Ya belki kafasına takılan bir yer olabilir takar kulaklığı alır 2X'e yüzeysel dinler aklında kalanlarla sınavda çıkarsa çözer 1 net 1 nettir mesela ben 2025 MSÜ'den 2 gün önce TYT biyoloji garanti konular kampı izlemiştim ve biyolojide 5 net yaptım MSÜ'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…