AYT 5 ayda biter mi?

saruhanmalik

Centipat
Başlıkta belirttiğim gibi AYT 5 ayda biter mi? Sayısal öğrenciyim, temelim az da olsa var. AYT bu süreçte biter mi? Nasıl ilerlemeliyim? Hangi tarz çalışma yapmam lazım? Önerilerinizi bekliyorum.

Başlıkta belirttiğim gibi AYT 5 ayda biter mi? Sayısal öğrenciyim, temelim az da olsa var. AYT bu süreçte biter mi? Nasıl ilerlemeliyim? Hangi tarz çalışma yapmam lazım? Önerilerinizi bekliyorum.
Biter ama 40'ta 27 28 net kadar biter temelin varsa bile maksimum bu sürede bu olur. Yeterli diyorsan sıkı çalışman lazım ve bana kalırsa geometriden soru kaçırmamaya bak. 2 ayda geometride 5-6 net kasılıyor.

Biter ama 40'ta 27 28 net kadar biter temelin varsa bile maksimum bu sürede bu olur. Yeterli diyorsan sıkı çalışman lazım ve bana kalırsa geometriden soru kaçırmamaya bak. 2 ayda geometride 5-6 net kasılıyor.

Hocam sadece 5 ayda konuları bitirip geri kalan 2-3 ayı bol soru ve pratik yapmayı düşünüyorum.

5 ayda bitirip geri kalan zamanımı Full pratik ve deneme çözmeyi planlıyorum.

Hocam bazı arkadaşlar 7-8 ayda anca biter diyorda çok fazla buluyorum. Siz herhangi bölümde misiniz?
Ben hukuk okuyorum son senem 32 ayt neti yaptım. Totalde 1.5 yıl tyt+ayt çalıştım ayt'ye ayırdığım süre senin ayırdığın süreye yakındır ve temelim yoktu senin temelin var ve anladığım kadarıyla öğrenmeye meyillisin 7 8 ay çok fazla senin için.

Günlük kaç saat çalışacaksınız?

En az 6-7 saat.

Anladım hocam matematik dersine hakimim aynı şekil fizik ama kimya biyoloji az temelim var.

En az 6-7 saat.

Anladım hocam matematik dersine hakimim aynı şekil fizik ama kimya biyoloji az temelim var.

TYT AYT aynı anda bitirilmeyecekse TYT'den sadece tekrar ve deneme yapılacaksa bitirilir en azından temeliniz sağlamsa güzel bir ilk tur atarsanız denemelerle falan tekrar eder hemen hemen tüm soruları yalayıp yutarsınız.

En az 6-7 saat.

Biyoloji çok çabuk bitiyor fakat çabuk unutuluyor. Her gün yatmadan yarım saatlik tekrar yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…