biristatistikçi Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 178 13 Şubat 2025 #1 Kimyada kalem oynatamayan ben fullüyorum, ben mi gelişiyorum soru bankası mı kolay anlamadım.
mhr3838 Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #2 biristatistikçi dedi: Kimyada kalem oynatamayan ben fullüyorum, ben mi gelişiyorum soru bankası mı kolay anlamadım. Genişletmek için tıkla... Reis kimyanın zaten pek bir zorluğu yok konuyu bil bu kadar kitaplık bir şey değil yani
biristatistikçi dedi: Kimyada kalem oynatamayan ben fullüyorum, ben mi gelişiyorum soru bankası mı kolay anlamadım. Genişletmek için tıkla... Reis kimyanın zaten pek bir zorluğu yok konuyu bil bu kadar kitaplık bir şey değil yani
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Şubat 2025 #3 biristatistikçi dedi: Kimyada kalem oynatamayan ben fullüyorum, ben mi gelişiyorum soru bankası mı kolay anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgi Sarmal çok zor bir yayın değil.
biristatistikçi dedi: Kimyada kalem oynatamayan ben fullüyorum, ben mi gelişiyorum soru bankası mı kolay anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgi Sarmal çok zor bir yayın değil.
biristatistikçi Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 178 13 Şubat 2025 #4 mhr3838 dedi: Reis kimyanın zaten pek bir zorluğu yok konuyu bil bu kadar kitaplık bir şey değil yani. Genişletmek için tıkla... Ben normalde en kolay yayın bilinenlerde bile kalem oynatamayan biriyim kimyada… 263721 dedi: Bilgi Sarmal çok zor bir yayın değil. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bir şey katar mı?
mhr3838 dedi: Reis kimyanın zaten pek bir zorluğu yok konuyu bil bu kadar kitaplık bir şey değil yani. Genişletmek için tıkla... Ben normalde en kolay yayın bilinenlerde bile kalem oynatamayan biriyim kimyada… 263721 dedi: Bilgi Sarmal çok zor bir yayın değil. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bir şey katar mı?