The Montana Decapat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #1 Selam. Ben bölüm seçeceğim. Sayısal seviyorum yalnız bu TYT biyoloji ezberden dolayı beni bitirdi. Ezber yapmayı sevmiyorum. (yapamıyorum da). AYT Biyoloji'de ezber çok mu onu bileniniz varsa söyleyiniz.
Selam. Ben bölüm seçeceğim. Sayısal seviyorum yalnız bu TYT biyoloji ezberden dolayı beni bitirdi. Ezber yapmayı sevmiyorum. (yapamıyorum da). AYT Biyoloji'de ezber çok mu onu bileniniz varsa söyleyiniz.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.421 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2022 #2 Ezber gerçekten. Fizik ve kimyadaki gibi mantık çok fazla yapamıyorsun. Biyolojide de mantık çok ama kavramlara hakim olman lazım.
Ezber gerçekten. Fizik ve kimyadaki gibi mantık çok fazla yapamıyorsun. Biyolojide de mantık çok ama kavramlara hakim olman lazım.
The Montana Decapat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #3 Cruslan dedi: Ezber gerçekten. Fizik ve kimyadaki gibi mantık çok fazla yapamıyorsun. Biyolojide de mantık çok ama kavramlara hakim olman lazım. Genişletmek için tıkla... Biraz mantık var ama latince kelime var hep.
Cruslan dedi: Ezber gerçekten. Fizik ve kimyadaki gibi mantık çok fazla yapamıyorsun. Biyolojide de mantık çok ama kavramlara hakim olman lazım. Genişletmek için tıkla... Biraz mantık var ama latince kelime var hep.
TechOsman Femtopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #4 Biyoloji tamamen ezber. Geriye kalan derslerin ezberden çok mantığını kavramak gerekiyor.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 23 Ekim 2022 #5 Ezber değil. Konuyu anlayıp bir yandan sorularla pekiştirmek gerek.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #6 Mantık ezberi, örneğin sistemler ile ilgili bütün kavramları bil ancak onu mantığa dökemedikçe yapamazsın.
Mantık ezberi, örneğin sistemler ile ilgili bütün kavramları bil ancak onu mantığa dökemedikçe yapamazsın.