AYT biyoloji nasıl çalışılır?

Daha fazla  
AYT biyoloji nasıl çalışılır? Elimde bir dershane kaynağı var fakat oldukça dolu yazılı gerekli gereksiz her şey var. Hepsini yazıp ezberlemek her konu için imkansıza yakın.
Herkes dr biyolojiyi öneriyor sadece ondan not alıp ilerlesem verimli olur mu?

AYT biyoloji nasıl çalışılır? Elimde bir dershane kaynağı var fakat oldukça dolu yazılı gerekli gereksiz her şey var. Hepsini yazıp ezberlemek her konu için imkansıza yakın.

Biosem hoca daha iyi onun kampına bakın bence.

AYT biyolojiyi hoca anlatırken önemli olan yerleri bir A4 kağıdına not edeceksin ve her konu için birer tane A4 kağıdında özetin olacak ve bunları sürekli okuyacaksın ben bu takitikle sözel dersleri ezberliyorum.

Yaşanmaz çalışılır ;) :)
4 kaynaktan bitirdim hala yapamıyorum sanırım ne yaşanır ne çalışılır

4 kaynaktan bitirdim hala yapamıyorum sanırım ne yaşanır ne çalışılır?

Ezber başka bir şey yok ki. Onuda her yolu deneyeceksin yazarakmı, okuyarakmı, dinleyerekmi ezberliyorsun her insanın ezberleme metodu farklı sen sadece henüz kendinde bunu keşfedememişsindir yoksa bir zorluğu yok.

Ezber başka bir şey yok ki. Onuda her yolu deneyeceksin yazarakmı, okuyarakmı, dinleyerekmi ezberliyorsun her insanın ezberleme metodu farklı sen sadece henüz kendinde bunu keşfedememişsindir yoksa bir zorluğu yok.
17 yıldır istiklal marşı suphaneke fatiha dışı bir şey ezberleyemedim

Biosem video ders kitabından çalışabilirsin. Dr. Biyoloji bence daha çok temelin olan bir konuyu tekrar edeceksen izlenir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı