AYT çalışırken TYT soru çözümü

mnms

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ben bu hafta başı TYT'yi bitirdim ve bu hafta pekişsin diye ful soru çözdüm ve sınava sayısaldan gireceğim, pazartesinden itibaren AYT'ye geçiyorum ve AYT de önce konuları öğrenip üstüne bir de soru çözeceğim için TYT'ye çok zaman kalmayacak, konuları unutmamak adına sizce TYT soru çözümlerine nasıl devam etmem gerekli? Günde 1 2 saat TYT çözsem yeterli olur mu veya hafta sonları AYT hiç çalışmayıp tamamen TYT çözüp hafta içi hiç TYT çözmesem mi?

Ben sosyal ve fen adına bir gün fen bir gün sosyal branş denemesi çözüyorum unutmamak için 20dk falan alıyor Türkçe için paragraf rutin, matematik içinse hafta sonları branş çözüyorum. Tabii kendine göre ayarlaman daha iyi olacaktır belki aklına fikir gelir diye yazdım.

Tamamdır teşekkürler hocam zaten her gün paragraf problem geometri istisnasız çözüyorum diğerlerini de günde 1 branş çözerim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…