AYT çalışmak mantıklı mı?

echo404

Centipat
Merhaba hocalarım.
Arkadaşım özel okulda okuyor ve söylediklerine göre bazı mühendislik alanlarda barajı geçmek gerekiyormuş.
Okulun bazı kötü yanları var 11.sınıfta kimya fizik matematik vs. dersler bu yıl işlenmemesi ve 12.sınıfta staj olduğu için derslerin olmaması
Siz ne düşünüyorsunuz?

Hocalarım bende bu okula gitmeyi düşünüyorum sizce gitmeli miyim?
Şimdiden teşekkürler

Harbiden okul okumak Pay To Win imiş... Biz burada mühendislik için kıçımızı 4'e bölelim, adamlar parasıyla okusun. Şakayı bir yana bırakırsak eğer barajı geçmesi yeterli ise tyt bakınması yeterli. IQ'su oda sıcaklığı üzerinde ise zaten rahatça geçer.

Hocam devlet destekli zaten ayrıca ücretsiz

Hocam devlet destekli zaten ayrıca ücretsiz
Nasıl ücretsiz ya? LGS puan barajı mı fazlaydı? Yoksa bursla mı girdiniz? Her türlü emeğiyle girdiyse saygılarımı sunarım piyasadan çekilirim.

Onların hepsi mtok yani meslek liseliler için öncelikli olarak dedikleri okullar için 300.000 sıralama yani mühendislik barajını geçmeniz gerekiyor. Yani ora da da AYT devreye giriyor.

Zaten 300.000 ile 200.000 arası okullar ve de mtok çular için onların ek katsayısı dolayısıyla birkaç bölüm de var bu okulun anlaşması cabası yani.

Nasıl ücretsiz ya? LGS puan barajı mı fazlaydı? Yoksa bursla mı girdiniz? Her türlü emeğiyle girdiyse saygılarımı sunarım piyasadan çekilirim.

Hocam gitmedim gitmeyi düşünüyorum sizin düşünceleriniz benim için değerli, bilmek istedim

Peki hocam siz ne düşünüyorsunuz hocam gitmeli miyim?

Hocam gitmedim gitmeyi düşünüyorum sizin düşünceleriniz benim için değerli, bilmek istedim.

Eğer böyle hizmetleri olup ücretsiz ise arkanıza bakmadan yardırın hocam. Çok iyi fırsat kaçırılmaz. İnternetten konumuna bakıp bir de okulun incelemelerine göre size uyumlu mu değil mi bakın. Uyarsa hayırlı olsun ♥

Okul şehrin ortasında ve pek avantajları var doğrusu ama benim endişe ettiğim mesele ise ayt nasıl halledebileceğimi
Dediğim gibi 11.sınıfta kimya fizik matematik gibi dersler işlenmedi bu yıl
12.sınıfta dediğim gibi staj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…