AYT çalışmaya ne zaman başlanmalı?

arda3510

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bu sene 12'ye geçtim. TYT matematik ilk 12 konuyu yaz gelmeden bitirdim. Zaten temelim iyi. İlk TYT denemesinde 60 net yaptım. Ve fen netim neredeyse 0'di. Hemen TYT kimya ve fiziğe başladım. Yaklaşık 30-40 günde onlar bitecek. Rastgele AYT deneme videoları karşıma çıkmaya başladı ve ben hiçbirini yapamayınca inanılmaz paniğe kapıldım. 11. sınıf orta düzey geçti son konular iyi fakat ilk konular trigo falan çok anladığım söylenmez. Sizce planlamayı nasıl yapmalıyım. Şu an günde 5-6 saat ders çalışmaya çalışıyorum. TYT bitmeden AYT başlamalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yazı tyt ve yoğunluklu olarak 11. Sınıf konularına ayır özellikle matematiksel ve fizik.

Yazin tyt’yi hallet yaninda da geometriyi kesinlikle iki soru bankasi ile ilerlet. Calisacak zamanin da varsa ayt matematige gir. Ayt fen donem ici rahat halledilir ancak geometri ve matematik ne kadar cok gorursen o kadar faydana.
Suansa ne durumda oldugun onemli degil. Hicbir sey yapamaman bir sikinti olusturmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…