AYT coğrafyaya başlanır mı?

Fred07

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, mezun öğrenciyim coğrafyanın kodları 7 günde dünya haritası ve kritik konuların ilk 5 videosunu izledim yani hocanın dediği asıl kritik olanları. Artık AYT başlayabilir miyim yoksa kalan 7 konuyu da bitirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam edebiyat, coğrafya ve tarih derslerine gereken önemi vermeniz zamanlar bu zamanlar değil. Tabii ki de bunlara da sıkı çalışmanız gerek ama önünüzde AYT matematik gibi tabiri caizse bir ¨Bölüm Sonu Canavarı¨ varken ve TYT konularınızın da tam bitmediğini varsayarsak bence şu an başlamayın. Ki şunu söyleyeyim coğrafya da önemli olanları bitirmişsiniz zaten, kritik olan haritalar ve onu da bitirmişsiniz. Bence şu an TYT'de ki eksiklere + AYT matematiğe yoğunlaşın.

Hocam edebiyat, coğrafya ve tarih derslerine gereken önemi vermeniz zamanlar bu zamanlar değil. Tabii ki de bunlara da sıkı çalışmanız gerek ama önünüzde AYT matematik gibi tabiri caizse bir ¨Bölüm Sonu Canavarı¨ varken ve TYT konularınızın da tam bitmediğini varsayarsak bence şu an başlamayın. Ki şunu söyleyeyim coğrafya da önemli olanları bitirmişsiniz zaten, kritik olan haritalar ve onu da bitirmişsiniz. Bence şu an TYT'de ki eksiklere + AYT matematiğe yoğunlaşın.
Hocam sozelden giricem matematik yapmayacağım suan tyt Türkçem ve tyt sosyalim konu olarak tamam ayt edebiyat çalışıyorum yanına ayt coğrafya eklemeyi planladim

Ben mezunum açıkta kaldım daha doğrusu şu an AYT çalışıyorum. Sizin yerinizde olsam 100 gün kala başlamazdım. Geçen sene sadece 7 günlük dünya haritası izledim hocamızın 5 - 1 yaptım. Ufak bir mantık ve genel kültür ile çok rahat çözülüyor coğrafya. Edebiyat için daha erken TYT tarih çalışmayın direk AYT tarih konular ortak iyi çalışmalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı