A Archyx Yoctopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 26 22 Mayıs 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, AYT edebiyatı bu kaynaktan çalışmayı düşünüyorum sizce konu anlatımı nasıl yeterli mi? (herhangi bir konuya tıklayıp konu anlatıma bakabilirsiniz) konu anlatım kitaplarına göre ise; @Fingolfin11 @Turgineer @Park Müdürü Benson ŞİİR ANLATMAYA BAĞLI METİNLER TİYATRO ÖĞRETİCİ METİNLER SÖZLÜ ANLATIM TÜRLERİ EDEBİ SANATLAR İSLAMİYET ÖNCESİ TÜRK EDEBİYATI GEÇİŞ DÖNEMİ ESERLERİ HALK EDEBİYATI DİVAN EDEBİYATI EDEBİYAT AKIMLARI TANZİMAT EDEBİYATI SERVET İ FÜNUN EDEBİYATI FECR İ ATİ EDBİYATI MİLLİ EDEBİYAT BEŞ HECECİLER CUMHURİYET DÖNEMİ DÜNYA EDEBİYATI Son düzenleme: 22 Mayıs 2022
Merhaba arkadaşlar, AYT edebiyatı bu kaynaktan çalışmayı düşünüyorum sizce konu anlatımı nasıl yeterli mi? (herhangi bir konuya tıklayıp konu anlatıma bakabilirsiniz) konu anlatım kitaplarına göre ise; @Fingolfin11 @Turgineer @Park Müdürü Benson ŞİİR ANLATMAYA BAĞLI METİNLER TİYATRO ÖĞRETİCİ METİNLER SÖZLÜ ANLATIM TÜRLERİ EDEBİ SANATLAR İSLAMİYET ÖNCESİ TÜRK EDEBİYATI GEÇİŞ DÖNEMİ ESERLERİ HALK EDEBİYATI DİVAN EDEBİYATI EDEBİYAT AKIMLARI TANZİMAT EDEBİYATI SERVET İ FÜNUN EDEBİYATI FECR İ ATİ EDBİYATI MİLLİ EDEBİYAT BEŞ HECECİLER CUMHURİYET DÖNEMİ DÜNYA EDEBİYATI
E Eazy_Ryder Attopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 82 22 Mayıs 2022 #2 Dünya Edebiyatından çıkmıyor. Diğerleri yeterlidir.
A Archyx Yoctopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 26 22 Mayıs 2022 #3 Eazy_Ryder dedi: Dünya Edebiyatından çıkmıyor. Diğerleri yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Kaynak olarak soruyorum yani konu anlatımı nasıl sitenin yeterli mi hocam?
Eazy_Ryder dedi: Dünya Edebiyatından çıkmıyor. Diğerleri yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Kaynak olarak soruyorum yani konu anlatımı nasıl sitenin yeterli mi hocam?
E Eazy_Ryder Attopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 82 22 Mayıs 2022 #4 Archyx dedi: Kaynak olarak soruyorum yani konu anlatımı nasıl sitenin yeterli mi hocam? Genişletmek için tıkla... İyi gözüküyor. Tavsiyem Divan ve Halk Edebiyatı kasın.
Archyx dedi: Kaynak olarak soruyorum yani konu anlatımı nasıl sitenin yeterli mi hocam? Genişletmek için tıkla... İyi gözüküyor. Tavsiyem Divan ve Halk Edebiyatı kasın.
A Archyx Yoctopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 26 22 Mayıs 2022 #5 Eazy_Ryder dedi: İyi gözüküyor. Tavsiyem Divan ve halk edebiyatı kasın. Genişletmek için tıkla... Rica etsem divan ve cumhuriyet edebiyatı konu anlatımına bakar mısınız sizce nasıl yeterli mi yani yks için
Eazy_Ryder dedi: İyi gözüküyor. Tavsiyem Divan ve halk edebiyatı kasın. Genişletmek için tıkla... Rica etsem divan ve cumhuriyet edebiyatı konu anlatımına bakar mısınız sizce nasıl yeterli mi yani yks için
Fingolfin11 Decapat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #6 Güzel gözüküyor ek olarak MEB kitapları ve Youtube'yi öneririm.
A Archyx Yoctopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 26 22 Mayıs 2022 #7 Fingolfin11 dedi: Güzel gözüküyor ek olarak MEB kitapları ve YouTube'yi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün konuları bu siteden bitersem sonra YouTube tekrar izlesem olur mu yani bu sitenin konu anlatımı yeterli mi sizce?
Fingolfin11 dedi: Güzel gözüküyor ek olarak MEB kitapları ve YouTube'yi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün konuları bu siteden bitersem sonra YouTube tekrar izlesem olur mu yani bu sitenin konu anlatımı yeterli mi sizce?
E Eazy_Ryder Attopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 82 22 Mayıs 2022 #8 Archyx dedi: Rica etsem divan ve cumhuriyet edebiyatı konu anlatımına bakar mısınız sizce nasıl yeterli mi yani yks için Genişletmek için tıkla... Baktım güzel. Cumhuriyet zaten pek çıkmıyor. Bol bol ezber yapın hocam.
Archyx dedi: Rica etsem divan ve cumhuriyet edebiyatı konu anlatımına bakar mısınız sizce nasıl yeterli mi yani yks için Genişletmek için tıkla... Baktım güzel. Cumhuriyet zaten pek çıkmıyor. Bol bol ezber yapın hocam.
Fingolfin11 Decapat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #9 Archyx dedi: Hocam bütün konuları bu siteden bitersem sonra YouTube tekrar izlesem olur mu yani bu sitenin konu anlatımı yeterli mi sizce? Genişletmek için tıkla... Yeterli bence not çıkararak gidebilirsiniz. Youtube tekrar izlersiniz anlayamadığınız ya da eksik hissettiğiniz yerleri.
Archyx dedi: Hocam bütün konuları bu siteden bitersem sonra YouTube tekrar izlesem olur mu yani bu sitenin konu anlatımı yeterli mi sizce? Genişletmek için tıkla... Yeterli bence not çıkararak gidebilirsiniz. Youtube tekrar izlersiniz anlayamadığınız ya da eksik hissettiğiniz yerleri.
A Archyx Yoctopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 26 22 Mayıs 2022 #10 Fingolfin11 dedi: Yeterli bence not çıkararak gidebilirsiniz. YouTube tekrar izlersiniz anlayamadığınız ya da eksik hissettiğiniz yerleri. Genişletmek için tıkla... Hocalarım @Eazy_Ryder @Fingolfin11 ikinizde cevaplarsanız sevinirim ilk olarak yukarıda attım kaynaktan bütün konuları bitereceğim sonra bu playlistten tekrar edeceğim mantıklı mı? https://www.youtube.com/playlist?list=PLpqRb1jUJ0bVgUghqlZrmVwkDRZuR4t_y
Fingolfin11 dedi: Yeterli bence not çıkararak gidebilirsiniz. YouTube tekrar izlersiniz anlayamadığınız ya da eksik hissettiğiniz yerleri. Genişletmek için tıkla... Hocalarım @Eazy_Ryder @Fingolfin11 ikinizde cevaplarsanız sevinirim ilk olarak yukarıda attım kaynaktan bütün konuları bitereceğim sonra bu playlistten tekrar edeceğim mantıklı mı? https://www.youtube.com/playlist?list=PLpqRb1jUJ0bVgUghqlZrmVwkDRZuR4t_y