A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:23 #1 Limit el kitabı var da bir de soru bankası lazım ve 3 yayın arasında kaldım. 3D mi Bilgi Sarmal mı yoksa Limit mi?
Limit el kitabı var da bir de soru bankası lazım ve 3 yayın arasında kaldım. 3D mi Bilgi Sarmal mı yoksa Limit mi?
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.929 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini Dün 16:28 #2 Limit Edebiyat ve Türkçe için biçilmez kaftan, el kitabı iyi mi bilmiyorum ama soru bankası olarak çok sağlam bir kitap. Bilgi Sarmal iyidir başlangıç olarak alacaksanız, Kadir Gümüş'ün de kitabına bakmanızı öneririm.
Limit Edebiyat ve Türkçe için biçilmez kaftan, el kitabı iyi mi bilmiyorum ama soru bankası olarak çok sağlam bir kitap. Bilgi Sarmal iyidir başlangıç olarak alacaksanız, Kadir Gümüş'ün de kitabına bakmanızı öneririm.
A Albert Winchester Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:39 #3 Limit yayınları kesinlikle isterseniz ek olarak yanına 3D de alabilirsiniz.