AYT edebiyat soru bankası önerisi

Rustlee

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sınava son 2 ay hatta daha az bir süre kaldı, sınava girmeden bir tane daha soru bankası bitirmeyi düşünüyorum, çünkü sadece 1 kaynaktan bitirdim. Sınava girmeden çözmelisin dediğiniz bir kitap var mı?

İq iyi soruları var.

Benim ea da 45. ve 1500. olan hatta 7. ve 50. olan arkadaşım vardı okuldan bir sürü, ortak olarak limit kullandılar limit çözmediysen çöz.

Eğer konu dağılımı karışık yayın istemiyorsan benim hocamın sb si güzel eğer karışık da olur dersen yayin denizi de iyi.

Sanırım öyle yapacağım
Dediğim gibi bizim okulda fen lisesi olmasına rağmen kaçak ea sınıfı vardı herkes limitten fasikül çalışıp üstüne limit soru bankası banko çözdüler edebiyatçının kesin çözün dediği oydu ve 12 kişilik sınıftan 9 tane ea il 1500 insan çıktı demek ki limitte bir olay vardır.

fen lisesinde kaçak ea cı olmak kadar rezalet iş yok durduk yere obp düşüyor. Geçen sene karar vermiştim 11 de zor geçtim sınıfı. Obp den sıralama düşmesin diye başka okula gittim orada da sınıfların seviyesi düşük kendim çalışıyom

Bizimkiler çok iyidi çünkü bizim lise zaten bu konuyla ün salmış bir liseydi aşırı başarılı kaçak ea konusuyla bizde ekstra obp için puan da verdiler ea cılara hatta ama diğer fen liselerinde rezalet olduğunu biliyorum evet iyi yapmışsın gene de çekilmez ea cıysan obp ve o fencilerin sınavlarıyla uğraşmak.

arkadaşlar merhaba genel olarak bir soru soracağım yanıtlarsanız çok sevinirim
sözelde ilk 3k yapmak istiyorum
edebiyatta cumhuriyet dönemine geldim ve kafam allak bullak oldu sizce önemi yüksek yazar eserlere çalışsam yeterli mi yoksa biraz detay mı bakmalıyım
cok uzun bir konu olduğu için çok tedirginim ve eğer çalışmadığım bir yazar veya eser gelirse aşırı üzülürüm
dediğim gibi sizce önemli yazar eserlere çalışsam yeterli mi yoksa biraz detaya mi gireyim

Bence rüştü hocadan izle geç zaten önemli yerleri veriyor. Eğer sağlam çalışırsan 1 haftada biter ve 3 soru geliyor bence çalış zaten aşırı detaya gitmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…