Şiirden sanatçı bulma için kadir gümüş hocanın 1.5 saatlik videosu var ben de kaydettim ama izlemedim. Açıkçası benim şiirler kısmı komple sıfır hocalarım gerek var mı bakmaya şu garipciler servetifünun fecriatı vs akımlarda kim var kim yok hangisinin şiir tarzı nasıl bilmiyorum çok kafayı bulandırmak istemedim.
Cumhuriyetten 3 - 4 soru geliyor diğerinden 1 falan şiirden sanatçı bulmayı ben yapmıyor olmuyor. Cumhuriyet için emek taştan bakın cumhuriyet tarafına sadece.
Şiirden sanatçı bulma için kadir gümüş hocanın 1.5 saatlik videosu var ben de kaydettim ama izlemedim. Açıkçası benim şiirler kısmı komple sıfır hocalarım gerek var mı bakmaya şu garipciler servetifünun fecriatı vs akımlarda kim var kim yok hangisinin şiir tarzı nasıl bilmiyorum çok kafayı bulandırmak istemedim.
Eser özetleri kaçmaz aslında kağıtlara çok kısa kısa notlar alıp şu 5 gün tekrar etseniz yaparsınız ben de ilk çözdüğüm denemede daha konu çalışmamışken eser özetlerinde her şey yabancı geldiği için TYT çalıştım edebiyattan ümidi kesip ama şimdi bakınca o kadar da zor değilmiş. Yapabilenler düzenli tekrar edip ezberlemişler çok da korkulacak bir şey değil
Deneme + Konu anlatımı ile devam edin son günlerde.
Konu anlatımı içeriği mümkünse yazar-eser eşleştirmesi gibi direkt bilgiler olsun.
Çıkmış sorularda 17-18 civarında netiniz varsa muhtemelen 15-20 arasında bir netiniz çıkacaktır.
Ek: Düşük netli denemeleri kafaya takmaya gerek yok çünkü bazen yayınevleri çok saçma sorular sorabiliyor.
(Final dershanesinin kitapları ve denemelerinden soru çözmüş birisi çok rahat anlayabilir )