AYT edebiyat zor mu?

Neye göre değil hocam? dayanağı var mı "Değil." yazmanızın
Alternatifi olan sayısal bölüme göre zor değil. AYT fizikteki sayfalar dolusu formülle veya bitki biyolojisindeki detaylarla kıyaslayınca birkaç yazar ismi ezberleyip şiirdeki hece sayısını parmaklarınla saymak o kadar da zor gelmiyor.

Marka yayınları patates altınkarma setindeki çoğu deneme de öyle özellike bry berbattı dediğiniz gibi yayınevleri ile de ilgili bir durum bu netlerin dalgalanması sanırım.

Marka yayınları patates altınkarma setindeki çoğu deneme de öyle özellike bry berbattı dediğiniz gibi yayınevleri ile de ilgili bir durum bu netlerin dalgalanması sanykırım.

YKS 24 için Altınkarma bende çözmüştüm fakat yayınları aşırı iyi yayınlar değil.
Benim YKS edebiyat netime en yakın netleri MEB AYT Denemeler, 3D Yayınları ve Toprak yayınları vermişti. Fakat en güvenilir kaynak çıkmış sorulardır.

Eğer bu kitapsa zaten yazan yayınların yarısı o kadar kaliteli soru yayınlamıyor.

Mesela benim Türkçe netim Karekök yayınları TYT denemesinde 16-17 civarıydı fakat sınavda 30 net yaptım.

Aralarından Aydın, Limit, Özdebir iyidir. Kalanlardan Sınav, Karekök ve Birey Yayınlarının soruları hoşuma gitmiyordu.
Yayın Denizi dil bilgisi için iyi deniyordu. Bizzat kendim çözmüşlüğüm yok.
Kalanları Hakkında bir fikrim yok.

Edebiyatta 2023 çıkmışları çözmenizi önermem bazı konular yok ama istiyorsanız çözün 2024, 2022, 2021 ve 2020 çıkmışlarını çözün.

Evet toprak yayınlarını birkaç yerde daha duymuştum daha önce hiç duymamıştım ancak edebiyat için önerilmiş. Benim çözdüğüm karma deneme buydu açıkçası içinden kr, limit ve sınav olanları seçtim onları çözüyorum daha normal sorular var.

Edebiyatta 2023 çıkmışları çözmenizi önermem bazı konular yok ama istiyorsanız çözün 2024, 2022, 2021 ve 2020 çıkmışlarını çözün.
2018 dahil olmak üzere son 7 yılı çözücem hocam 2021 2020 2019 ve 2018 kaldı

En güzel edebiyat bana göre sırasıyla 2024 ve 2022 ben kaliteli ve tam ayarında buluyorum 2021 2020 ve 2018.

2024-2023-2022 çıkmış soruıları çözdüğümde 18D 2Y ve 17D 3Y yaptım ancak farklı yayın denemelerinde 10-12 net arasında geziyorum bazen 7 oluyor. Bu fark nedendir?
Bazı yayınlar edebiyatı o kadar kasıntı yapıyor ki insanın doğal olarak morali bozuluyor. Geçen günlerde bende deneme çözdüm ve edebiyatım 14,5 geldi ama çıkmışlara baktığımda 17-18'e kadar çıktım. Çıkmışları baz alman daha mantıklı olur çünkü denemeler genelde çok detaya giriyor.

Çıkmışları çözün evet hem en gerçek neti yapıyorsunuz hem de sorulan sorular konular belli ona göre tekrar edersiniz.

Çıkmışları çözün evet hem en gerçek neti yapıyorsunuz hem de sorulan sorular konular belli ona göre tekrar edersiniz.

Kesinlikle, zaten ÖSYM'de 24 soru sorabildiği için ve bu soruların 6 tanesi paragrafa, 3-4 tanesi şiir bilgisi ve edebi sanatlardan gittiği için geri kalan kısımlarda önemli olan yazarları ve eserleri soruyor genelde. Çıkmış sorulara baktığımda 1-2 soru dışında çok detay isteyen bir soru görmedim. Bir tek 2021 AYT çözdüğümde edebiyat ciddi düştü onun dışındakilerde tam tersi bayağı arttı netim

Şiir soruları da öyle zor değil genelde hep türleri yanlış oluyor işte rubai değildir tuyuğdur vb. önemli yazar eserleri soruyorlar evet divanı zor ezberledim çıkmışlara bakıyorum hep nef-i, baki, şeyhi, şeyh galip yok fuzuli mevlana hep aynı kişiler. Edebi sanatlarda zorlayabiliyorlar bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…