Rüştü hocaya bakabilirsiniz.
Kadir gümüş bu işin piridir. Eline kolay kolay su dökülmez. Kaynak olarak bu kampın kitabını kullanabilirsin gayet iyidir. Yanına istersen Bilgi Sarmal iyidir, zorlayabilir bir tık. Son vuruşu yapmak içinde limit çok öneriliyor tavsiye ederim.
Konu anlatırken noktaya virgüle kadar daire içine alıp dikkat burası çıkar diyen ve bir şey beceremeyen o adamı dinleyeceğine çok daha kaliteli hocalar var.
Rüştü hocanın TYT'si müthiş hocam aytsininde iyi olacağını düşündüm belki sana uymamıştır anlatışı.
Dil bilgisi ve yazılı anlatım videolarını bende sürekli takip ediyordum ve çok beğeniyordum ancak AYT kısmında kesinlikle zırva.
Kadir Gümüş bu işin piridir. Eline kolay kolay su dökülmez. Kaynak olarak bu kampın kitabını kullanabilirsin gayet iyidir. Yanına istersen Bilgi Sarmal iyidir, zorlayabilir bir tık. Son vuruşu yapmak içinde Limit çok öneriliyor tavsiye ederim.
Konu anlatırken noktaya virgüle kadar daire içine alıp dikkat burası çıkar diyen ve bir şey beceremeyen o adamı dinleyeceğine çok daha kaliteli hocalar var.
Peki hocam 33 günlük seriyi mi önerirsiniz 75 günlüğü mü fark varmıdır?Doğrudur hocam ben direk kesin izle diye tavsiye vermedim sayısalcı olduğum için TYT kısmını izleyip beğenmiştim o yüzden ismini verdim bir baksın diyerekten
Peki hocam 33 günlük seriyi mi önerirsiniz 75 günlüğü mü fark var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.