AYT edebiyata nereden ve nasıl çalışılmalı?

Kadir gümüş ile ilerleyebilirsiniz. Kaynak olarak limit öneririm fakat ilk kaynak olarak çözmeyin.

Konu anlatımı olarak kadir gümüş'ü tavsiye ediyorum. Bence baştan sona eksiksiz çözülecek (zorlukları orta-zor ve zor) iki tane test kitabı edebiyat için yeterli. Konuyu hallettikten sonra ilk test kitabından çözersin. Eksiklerin, yapamadıkların illaki olur. Daha sonra ikinci kitaptan çözer sağlama alırsın. Test kitapları ile çok vakit kaybetmeden bir an önce denemelere geçmek lazım. Denemeler bence bu işin en önemli kısmı. Test kitabı olarak kadir gümüş'ün soru bankasını ve Limit'i tavsiye ediyorum. İlla üçüncü soru bankası çözmek istersen de bunlara ek olarak Bilgi Sarmal da çözebilirsin.

Kadir Gümüş bu işin piridir. Eline kolay kolay su dökülmez. Kaynak olarak bu kampın kitabını kullanabilirsin gayet iyidir. Yanına istersen Bilgi Sarmal iyidir, zorlayabilir bir tık. Son vuruşu yapmak içinde Limit çok öneriliyor tavsiye ederim.

Rüştü hocaya bakabilirsiniz.

Konu anlatırken noktaya virgüle kadar daire içine alıp dikkat burası çıkar diyen ve bir şey beceremeyen o adamı dinleyeceğine çok daha kaliteli hocalar var.

Kadir gümüş bu işin piridir. Eline kolay kolay su dökülmez. Kaynak olarak bu kampın kitabını kullanabilirsin gayet iyidir. Yanına istersen Bilgi Sarmal iyidir, zorlayabilir bir tık. Son vuruşu yapmak içinde limit çok öneriliyor tavsiye ederim.

Konu anlatırken noktaya virgüle kadar daire içine alıp dikkat burası çıkar diyen ve bir şey beceremeyen o adamı dinleyeceğine çok daha kaliteli hocalar var.

Rüştü hocanın TYT'si müthiş hocam aytsininde iyi olacağını düşündüm belki sana uymamıştır anlatışı.

Dil bilgisi ve yazılı anlatım videolarını bende sürekli takip ediyordum ve çok beğeniyordum ancak AYT kısmında kesinlikle zırva.

Doğrudur hocam ben direk kesin izle diye tavsiye vermedim sayısalcı olduğum için TYT kısmını izleyip beğenmiştim o yüzden ismini verdim bir baksın diyerekten

Kadir Gümüş bu işin piridir. Eline kolay kolay su dökülmez. Kaynak olarak bu kampın kitabını kullanabilirsin gayet iyidir. Yanına istersen Bilgi Sarmal iyidir, zorlayabilir bir tık. Son vuruşu yapmak içinde Limit çok öneriliyor tavsiye ederim.

Doğrudur hocam ben direk kesin izle diye tavsiye vermedim sayısalcı olduğum için TYT kısmını izleyip beğenmiştim o yüzden ismini verdim bir baksın diyerekten
Peki hocam 33 günlük seriyi mi önerirsiniz 75 günlüğü mü fark varmıdır?

Peki hocam 33 günlük seriyi mi önerirsiniz 75 günlüğü mü fark var mıdır?

Hocam 75 gün kampını bulamadım, 75 videoluk bir kamp var. Onda da günde 2 video ertiseniz yine de 30-40 güne tekabül ediyor. Hangisi hoşunuza giderse, Benim Hocam kanalında paylaştığı 75 video olanı daha çok tercih ediyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı