AYT edebiyata sıfırdan başlangıç için kitap önerisi

Topaz

Hectopat
Merhaba, AYT edebiyat başlamam lazım. Yazar-eser için ayrı düz müfredat için ayrı kitaplar almayı düşünüyorum.

Düz müfredat için alabileceğim, konu anlatımı güzel olan hangi yayınları alabilirim?

Rüştü hoca 65 günde AYT edebiyat kampı mı?

Yoksa Benim Hocam Kadir Gümüş AYT edebiyat notları ve soru bankası daha mı iyi olur? Sıfırdan başlamak için. Başka önerilerinize de açığım.

Ben Rüştü Hocayla çalıştım ama Türkçe'nin Matematiği diye bir kanalda var oda güzel anlatıyordu. Sonradan keşfettim. 0'dan başlayacaksan bir kamp kitabı ile beraber ilerlemen senin için daha düzenli olacaktır.

Ayarlı edebiyat deneme çözümü , emek taştan ve edebiyatı rap dinleyerek son 2 ay çalıştım 18 net yaptım hocam bu kanalları öneririm. Özellikle yazar eser konusunda edebiyatı rap baya etkili ama çok dinlemek gerekiyor

AYT edebiyat için kampın yanında bol bol tekrar etmelisiniz hocam ve not almanızı tavsiye ederim. Yazar-eserleri aklınızda hayali bağlantılar kurarak ezberleyin. Ufak bir örnek şu an direk aklıma gelen Sabahattin Ali'nin İçimizdeki Şeytan adlı kitabını gerçek hayattan tanıdığım sevmediğim bir insan olan Ali isimli birinden tutardım. Aliyi şeytanla özdeştirirdim Böyle bağlantılar işinizi kolaylaştıracaktır. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…