louisbouqette Picopat Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 107 22 Eylül 2025 #1 Merhaba arkadaşlar 1 yıl AYT görmedim VDD almayı düşünüyorum ders ders. Fizik, kimya ve biyoloji için kamp VDD önerisi olan yazarsa mutlu olurum.
Merhaba arkadaşlar 1 yıl AYT görmedim VDD almayı düşünüyorum ders ders. Fizik, kimya ve biyoloji için kamp VDD önerisi olan yazarsa mutlu olurum.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #2 Fizik: Altuğ Güneş, Özcan Aykın. Kimya: Sinan İhtiyaroğlu, Görkem Şahin Biyoloji: Dr.Biyoloji, Betül biyoloji.
Fizik: Altuğ Güneş, Özcan Aykın. Kimya: Sinan İhtiyaroğlu, Görkem Şahin Biyoloji: Dr.Biyoloji, Betül biyoloji.
Potemkin Megapat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 207 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi, İş güvenliği uzmanı, Tehlikeli madde güvenlik danışmanı 22 Eylül 2025 #3 Önce ilgili öğretmenlerin ders izletilerini Yutup'tan izleyip ders anlatımı hoşuna giden öğretmenin V.D.D.'sini almalısın.
Önce ilgili öğretmenlerin ders izletilerini Yutup'tan izleyip ders anlatımı hoşuna giden öğretmenin V.D.D.'sini almalısın.
T Bag Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 716 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #4 Potemkin dedi: Önce ilgili öğretmenlerin ders izletilerini Yutup'tan izleyip ders anlatımı hoşuna giden öğretmenin V.D.D.'sini almalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam çok güzel anlatmış. @Fıratt10 hocamın önerdiği hocalardan birer konu bitir hangisi hoşuna giderse onla devam et.
Potemkin dedi: Önce ilgili öğretmenlerin ders izletilerini Yutup'tan izleyip ders anlatımı hoşuna giden öğretmenin V.D.D.'sini almalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam çok güzel anlatmış. @Fıratt10 hocamın önerdiği hocalardan birer konu bitir hangisi hoşuna giderse onla devam et.