AYT fen konuları sıfırdan kaç ayda biter?

mehmetayti

Femtopat
Daha fazla  
AYT fen konularında(F, K, b). YKS'de her birinden en az 10 net yapabilmek için kaç ay çalışmak gerek? (günde 8 saat çalıştığımızı farz edersek.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sıfırdan dediğiniz ne kadar sıfırdan? TYT altyapınız var mı mesela, AYT konularını anlamanızda yardımcı olur. Benim TYT altyapım vardı ve 3.5 4 ayda ağırlıklı AYT Fen çalışarak 10-12 net civarına çıkarmıştım.

Ben 12 13 saat civarlarıda çalışarak 1.5 ayda bitirdim her konuyu bilmeme rağmen tek tek dinleyerek. Ama bu süreçte sadece ayt fen çalıştım onu da belirteyim.

Her ders için mi, yoksa toplam net mi

abi ben 12 ye geciyorum sayisalim lise basindan beri aciktan okuyorum seneyede oyle olcak sinavlarim online oldugu icin acik lisede kuzenlerim girdi sinavlarima hep ben 9. 10. sinifta hep yattim o yuzden hic bisey bilmiyordum. 11. sinif mayısta sifirdan matrmatiğe başladim 4 işlemden. Şu an 345 kitabina gectim ondan once matematigin ilaci ve antremanlarla matematik bitirmiştim. Ayni zamanda geometri ve problemleride beraber yurutuyorum. sadece dershaneye gidiyorum dershanede haftada 3 4 saat bireysel ders alma olanağim var amacim yaz sonuna kadar tyt matematigi cok iyi oturtum 30 net bandina cikcak sekilde misal daha sonra eylul sonuna kadarda tyt feni bitirmek(yetisirse) ayt ye sifirdan ekimde başlasam yetişir mi . Okula gitmiyorum zaten sadece dershane. 11 konularini hiç anlamadim dershanede bu sene temel olmadiğindan onuda soyleyeyim realistik ol lutfen gunde 4 saat simdilik verimli calisabiliyorum en fazla 8 saati bulur çalişma surem . Başladigim zaman ayt ye oncelik derslerim ne olsun misal nolur tavsiye verr

Dostum yeni gördüm mesajını, şu an 3. sınıfa geçtim ve YKS'den o kadar uzaklaştım ki bu konuda çok düzgün bir tavsiye verebileceğimi düşünmüyorum. Önceliğin tabii ki matematik olsun onun dışında kimya ve fizik biyolojiden daha ayırt edici oluyor diye hatırlıyorum. Dediğim gibi güncel olarak YKS'den çıkan birine sorman çok daha mantıklı olacaktır.

ne okuyorsunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…