AYT fizik 60 günde biter mi?

Yer
Red Bull Ring
Bu yıl mezuna bıraktım. Eşit ağırlıktan sayısala geçtim. Son 3 ay kala sadece 2 ay AYT fizik çalışacağım biter mi? Geriye kalan son 1 ayda sadece deneme ve test çözmeye ayıracağım.

Hedef AYT fizik 9 net. Sayısal 100 bin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden şimdi çalışmıyorsunuz bi de 2 ay sadece fizik çalışmak diğer derslere bakmamak yanlış olur. Ayt de Fizik ve Mat önemli zaten şimdi başlayın.

Neden şimdi çalışmıyorsunuz bi de 2 ay sadece fizik çalışmak diğer derslere bakmamak yanlış olur. Ayt de Fizik ve Mat önemli zaten şimdi başlayın.
Çalışıyorum zaten şu an. TYT Matematik ile AYT Matematiği beraber yürütüyorum. Fizik çalışmaya geldiğimde zaten tüm dersler bitmiş bir tek AYT Fizik kalmış olacak.

Bence bitmez.

yedire yedire öğrenmeniz lazım çok çabuk unutulan bir ders diğer ayt derslerinin aksine fazlasıyla deneme isteyen bir ders

Son 3 ay çalışılır ama daha erken daha iyi olur. 11 konularını şimdiden başlayıp yavaş yavaş eritip son 3 ay 12 konularını halledersen çok daha iyi sonuçlar elde edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…