AYT fizik için fizik evim yeterli olur mu?

tahaokumus

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bu yıl sınava hazırlanıyorum. Normalde Özcan Aykın izliyordum lakin hem çok detaylı anlatıyor ve uzun anlatıyor. Fizik Evim'den daha iyi anladığımı düşünüyorum ben şahsen ama herkes Özcan Aykın'ı mest ediyor, fizik Evim'i öneren bir kişi bile görmedim Youtube'da (soru çözümleri hariç), ama Fizik Evim de bazı yerleri hemen geçiyormuş gibi geliyor, mesela Newton hareket yasaları vs. sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Hangi hocadan anlıyorsanız ondan devam edin, övülmüyor veya konuşulmuyor diye anlatamıyor diyemeyiz hiçbir hocaya.

Özcan Aykın daha bu kadar süre varken çok iyi olur, çok sağlam temel atarsınız bir daha unutmazsınız o derece.

Alternatif olarak Altuğ Güneş öneririm, on numara hocadır.

Dediğiniz gibi Özcan Aykın konuyu sakız gibi uzatıyor. Tamam öğretiyor ama artık detaylarla boğuyor. Özcan Aykın miydi yoksa Altuğ Güneş miydi hatırlamıyorum ama arasından bir tanesi görsel animasyon oyunu ya da sitesi ile anlatıyor. Orada çok fazla ömür çürütüyor.

Fizik açısından ben her konuyu farklı hocadan dinliyorum. Bir hocaya bağlı kalmıyorum. Her hoca her konuda iyi değil bence. Ben konuyu öğrenmeye bakarım, hocaya değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…