AYT fizik kaynak önerisi

epitelyum

Hectopat
Daha fazla  
Fen dersleri arasında en zayıf olduğum ders diyebilirim. Aklımda 3-4-5, palme, bilgi sarmal yayınları var. Bunlar arasında hangisi bana daha uygun olur sizce. Farklı önerileriniz varsa da beklerim.

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE

AYT sayısal dersleri hakkında ne yazık ki pek bir bilgim yok, yanlış yönlendirme yapmak istemem de Palme çözmemenizi öneririm. Biraz eskide kaldı kitap, kendisini pek güncellemedi. 345 ve Bilgi Sarmal birbirine yakın kaynaklar, @Bora Dere sınava bu sene sayısaldan girmişti diye hatırlıyorum. Kendisi daha net bir bilgi verebilir.

Anladım hocam @Bora Dere'nin görüşünü bekliyorum.

AYT fizikten doğru düzgün kitap çözmemişim Palme vardı, onun da eskide kalması konusu oldukça doğru. 345 çözen arkadaşım vardı, bazı sorular gereksiz zor diyordu ki bunu ben de teyit etmiştim.

AYT fizikten önerim Çap'ın fasiküllerini almanız. Konu anlatımlı, pekiştirmek için klasik ve test tarzı sorulu ve ünite sonlarında da zorlaşan testler var. Hatta hastasına PISA tarzı sorular da var. Benim epey işime yaradı:

11. sınıf yok bunda, sadece 12'ye gerek gördüğüm için bunu almıştım. Bunun AYT'nin tamamını kapsayanı da var ama onu kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.

Çap Fasikülü Temel Attırmada da etkili olur mu yazdığım gibi Fizikte iyi değilim. Geliştirir mi bu kitap seviyesi zor mudur hocam?

Temel oluşturma konusunda çok iyi olur. Dediğim gibi başında konu anlatımları var zaten. Kuarklar gibi konuları da tablo şeklinde anlaması kolay bir şekilde anlatmış. Konu anlatımlarının da anlatımını yapan videolar var YouTube'da. Anlatım aralarında daha yeni anlatılanları pekiştirmeniz için minik sorular var.

Ünite sonu testlerinin en sonları (şampiyon testi diye geçiyordu galiba) zor oluyor, öğrendikten sonra yapılmayacak bir şey değil ama.

Hocam kimyada orbital, biyolojide biyotik düşünüyorum nasıldır sizce?

Hocam bir de https://www.trendyol.com/cap-yayinl...2-p-141745864?boutiqueId=61&merchantId=224846 bu satıcıda ürün epey ucuz gözüküyor alınır mı? Neden böyle daha düşük fiyatı?

Son düzenleme:
Bizim fizikçiler Esen öneriyordu, ben almamıştım ama alanlar memnundu. Sorular genellikle sayısal veriler barındırıyordu diye hatırlıyorum. Konuyu sayılarla hızlıca öğrenip yorum ağırlıklı sorularla pekiştirmek çok iyi olabilir. Kitabın içeriği değişmiş olabilir bilgim yok.

Fizik için ilk başta çap çözebilirsiniz. Temel atma konusunda iyi olur. Sonrasında sırasıyla 345, bilgi sarmal ve 3d yayınları çözülebilir. En son da karaağaç.
Kimya için palme öneririm. Özellikle organik kimya kitabı çok iyi.
Biyoloji içinse biyotik ve aydın yayınları olabilir. Ama aydın bir tık zordur. Biyoloji deneme olarak da apotemi çok iyi. Son aylarda çözülebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…