AYT fizik, matematik kitap önerisi

Emirbeyq

Hectopat
Daha fazla  
Matematikte hiçbir bilgim yok sıfırdan öğreneceğim (TYT mat geo dahil 30 net civarı)
Fizikte de aynı şekilde sıfırım sadece TYT olarak temelim var yine aynı şekilde 2 dersten de.
1- Konuyu kafada oturtabileceğim kolay orta seviye.
2- Geliştirici orta seviye.
3- Orta-zor son kitap önerebilir misiniz?

Eğer matematikte denklem kurmayı ve payda eşitlemeyi bilmiyorsan, 345 gibi kaynaklar senin için uygun olmayabilir. Bu tür kaynakları kullanmaya çalışmak, psikolojik bir savaş vermene ve matematiğe olan bakış açının olumsuz yönde etkilenmesine neden olabilir. Bu nedenle, başlangıç seviyesinde bir kamp arıyorsan, Bıyıklı Matematik'in temeli olmayan öğrenciler için hazırladığı kampı öneririm. Bıyıklı Hocam’ın TYT Matematik kampını kullanmıştım ve gerçekten çok detaylı anlatıyor. Tüm soru tiplerini ayrıntılı bir şekilde gösteriyor. Bu benim kişisel görüşüm ve senin için %100 doğru olmayabilir. Kendin bir hoca seç ve seçerken seviyene uygun olmasına dikkat etmelisin. Seviyene uygun başlamazsan, bir adım geriden başlarsın nereden biliyorsun diye sorma.

TYT Matematik geometri dahil 30 net yapıyorum demiş, bence payda eşitlemeyi biliyordur

Matematikte bilginiz yoksa 30 net nasıl yapıyorsunuz onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…