AYT Fizik tekrarı için kanal önerisi

A1peren

Megapat
Sınava az kaldı malum bir AYT Fizik tekrar edeyim diyorum. Özcan Aykın'dan dinledim fiziği ama tekrar videosu yok sanırım. Altuğ Güneş, Fizikfinito gibi kanallar var hangisini önerirsiniz?

Tekrar kampı fazla uzun hocam. 50 saatten fazla sürüyor sanırım.

40 civarı videosu vardı 50 civarı sürer evet. Ama çoğu soru çözümü. Başlangıçta konuyu tekrarlıyor onları izle birkaç soruya bak çık hepsini sonuna kadar izlemen gerekmez.

Kampı hızlı sardır hızlı izle. Soru çözümlerine bak biraz, çünkü "sıkı" bir tekrar için artık çok geç.

Sınava az kaldı malum bir AYT Fizik tekrar edeyim diyorum. Özcan Aykın'dan dinledim fiziği ama tekrar videosu yok sanırım. Altuğ Güneş, Fizikfinito gibi kanallar var hangisini önerirsiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fizik evim sorularla ful tekrar serisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…