Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.026 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 İkisinden de 3'er net yapsam yetiyor. Hangi konuları önerirsiniz?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.736 Çözümler 121 4 Haziran 2024 #2 Taha E.1907 dedi: İkisinden de 3'er net yapsam yetiyor. Hangi konuları önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kimya ve elektrik. Fizikte de vektörler, itme momentum, basit harmonik hareket.
Taha E.1907 dedi: İkisinden de 3'er net yapsam yetiyor. Hangi konuları önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kimya ve elektrik. Fizikte de vektörler, itme momentum, basit harmonik hareket.
ArdaofRivia Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 4 Haziran 2024 #3 Modern Fizik, Basit Harmonik Hareket , Gazlar, Denge, Hız, Enerji, Elektrik.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.026 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #4 A1peren dedi: Kimya ve elektrik. Fizikte de vektörler, itme momentum, basit harmonik hareket. Genişletmek için tıkla... ArdaofRivia dedi: Modern Fizik, Basit Harmonik Hareket , Gazlar, Denge, Hız, Enerji, Elektrik. Genişletmek için tıkla... Fizikte TYT temelim var fakat kimyada yok. Bu bir sorun olur mu? Kimya konuları TYT ile bağlantılı mı?
A1peren dedi: Kimya ve elektrik. Fizikte de vektörler, itme momentum, basit harmonik hareket. Genişletmek için tıkla... ArdaofRivia dedi: Modern Fizik, Basit Harmonik Hareket , Gazlar, Denge, Hız, Enerji, Elektrik. Genişletmek için tıkla... Fizikte TYT temelim var fakat kimyada yok. Bu bir sorun olur mu? Kimya konuları TYT ile bağlantılı mı?
ArdaofRivia Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 4 Haziran 2024 #5 Taha E.1907 dedi: Fizikte TYT temelim var fakat kimyada yok. Bu bir sorun olur mu? Kimya konuları TYT ile bağlantılı mı? Genişletmek için tıkla... Bazıları için evet ama dediğimiz konular için gerektiğini zannetmiyorum.
Taha E.1907 dedi: Fizikte TYT temelim var fakat kimyada yok. Bu bir sorun olur mu? Kimya konuları TYT ile bağlantılı mı? Genişletmek için tıkla... Bazıları için evet ama dediğimiz konular için gerektiğini zannetmiyorum.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 4 Haziran 2024 #6 Entalpi, Tüm sözel Fizik konuları. Kepler'deki bir trick var onu bilirseniz tüm sorular çıkıyor.
E EsTable Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 355 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #7 Transformatörler manyetizmada ve AYT'nin en kolay konusu. Kesinlikle bakmalısın. Çoğu zaman soru geliyor.
Transformatörler manyetizmada ve AYT'nin en kolay konusu. Kesinlikle bakmalısın. Çoğu zaman soru geliyor.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.026 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #8 aabcc dedi: Entalpi, Tüm sözel Fizik konuları. Kepler'deki bir trick var onu bilirseniz tüm sorular çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Modern Fizik dışında sözel konu var mı ki? Bir de Entalpi ve Kepler konularına ne kadar vakit ayırmamı önerirsiniz?
aabcc dedi: Entalpi, Tüm sözel Fizik konuları. Kepler'deki bir trick var onu bilirseniz tüm sorular çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Modern Fizik dışında sözel konu var mı ki? Bir de Entalpi ve Kepler konularına ne kadar vakit ayırmamı önerirsiniz?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 5 Haziran 2024 #9 Taha E.1907 dedi: Hocam Modern Fizik dışında sözel konu var mı ki? Bir de Entalpi ve Kepler konularına ne kadar vakit ayırmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Elektromanyetik dalgalar. İkisine total 5 saat yeter.
Taha E.1907 dedi: Hocam Modern Fizik dışında sözel konu var mı ki? Bir de Entalpi ve Kepler konularına ne kadar vakit ayırmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Elektromanyetik dalgalar. İkisine total 5 saat yeter.