R RonaldocuMessi Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 68 27 Ağustos 2022 #1 AYT fonksiyonlara çalışacağım. TYT fonksiyonları bilmiyorum. TYT fonk. bilmeden AYT fonk çalışılır mı?
AYT fonksiyonlara çalışacağım. TYT fonksiyonları bilmiyorum. TYT fonk. bilmeden AYT fonk çalışılır mı?
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 6 Yer Ankara 27 Ağustos 2022 #2 RonaldocuMessi dedi: AYT fonksiyonlara çalışacağım. TYT fonksiyonları bilmiyorum. TYT fonk. bilmeden AYT fonk çalışılır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışılmaz temelden al konuyu.
RonaldocuMessi dedi: AYT fonksiyonlara çalışacağım. TYT fonksiyonları bilmiyorum. TYT fonk. bilmeden AYT fonk çalışılır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışılmaz temelden al konuyu.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 trurebellion dedi: Çalışılmaz temelden al konuyu. Genişletmek için tıkla... TYT mi daha zor genel olarak yoksa AYT mi?
trurebellion dedi: Çalışılmaz temelden al konuyu. Genişletmek için tıkla... TYT mi daha zor genel olarak yoksa AYT mi?
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 27 Ağustos 2022 #4 TYT fonksiyon kolay zaten. 2 günde bitirebileceğinizi düşünüyordum derste azıcık dinlediyseniz.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 27 Ağustos 2022 #5 TYT ve AYT ayrımı yapmadan fonksiyonlara çalışın. AYT'deki bütün konular fonksiyonlardan ibaret zaten.
TYT ve AYT ayrımı yapmadan fonksiyonlara çalışın. AYT'deki bütün konular fonksiyonlardan ibaret zaten.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 6 Yer Ankara 27 Ağustos 2022 #6 Kckc dedi: TYT mi daha zor genel olarak yoksa AYT mi? Genişletmek için tıkla... Tyt matematik daha çok soru görmek ister ayt matematik ise biraz daha aklını kullandırmak ister.
Kckc dedi: TYT mi daha zor genel olarak yoksa AYT mi? Genişletmek için tıkla... Tyt matematik daha çok soru görmek ister ayt matematik ise biraz daha aklını kullandırmak ister.
R RonaldocuMessi Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 68 27 Ağustos 2022 #7 405668 dedi: TYT fonksiyon kolay zaten. 2 günde bitirebileceğinizi düşünüyordum derste azıcık dinlediyseniz. Genişletmek için tıkla... Pandemiden dolayı 9 ve 10. sınıf yok hocam. 11. Sınıf var sadece. Şuan 12. sınıftayım. trurebellion dedi: Çalışılmaz temelden al konuyu. Genişletmek için tıkla... Değer kümesi, Tanım kümesi, N den N ye gibi şeyleri biliyorum. Bunlar yeterli olmaz değil mi TYT Fonk için.
405668 dedi: TYT fonksiyon kolay zaten. 2 günde bitirebileceğinizi düşünüyordum derste azıcık dinlediyseniz. Genişletmek için tıkla... Pandemiden dolayı 9 ve 10. sınıf yok hocam. 11. Sınıf var sadece. Şuan 12. sınıftayım. trurebellion dedi: Çalışılmaz temelden al konuyu. Genişletmek için tıkla... Değer kümesi, Tanım kümesi, N den N ye gibi şeyleri biliyorum. Bunlar yeterli olmaz değil mi TYT Fonk için.
Kireclirezistans Megapat Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 462 27 Ağustos 2022 #8 RonaldocuMessi dedi: Pandemiden dolayı 9 ve 10. sınıf yok hocam. 11. Sınıf var sadece. Şuan 12. sınıftayım. Genişletmek için tıkla... 11 varsa temel fonksiyon bilginiz vardır zaten.
RonaldocuMessi dedi: Pandemiden dolayı 9 ve 10. sınıf yok hocam. 11. Sınıf var sadece. Şuan 12. sınıftayım. Genişletmek için tıkla... 11 varsa temel fonksiyon bilginiz vardır zaten.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 6 Yer Ankara 27 Ağustos 2022 #9 RonaldocuMessi dedi: Değer kümesi, Tanım kümesi, N den N ye gibi şeyleri biliyorum. Bunlar yeterli olmaz değil mi TYT Fonk için. Genişletmek için tıkla... Olmaz canım tyt temelden al fonksiyonları.
RonaldocuMessi dedi: Değer kümesi, Tanım kümesi, N den N ye gibi şeyleri biliyorum. Bunlar yeterli olmaz değil mi TYT Fonk için. Genişletmek için tıkla... Olmaz canım tyt temelden al fonksiyonları.
5 558760 Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 471 Çözümler 3 27 Ağustos 2022 #10 TYT fonksiyonları halletmeden AYT'ye başlamayın. Okullar açılmadan halledersiniz bu konuyu. Konuyu bilmek de yetmez. Soru bankası da temizlemek gerekiyor.
TYT fonksiyonları halletmeden AYT'ye başlamayın. Okullar açılmadan halledersiniz bu konuyu. Konuyu bilmek de yetmez. Soru bankası da temizlemek gerekiyor.