AYT için geç mi kaldım?

Biraz okudum da fark ettim, hedefin yüksek değil, koca bir zamanın var ve "geç mi kaldım" diyorsun, emin ol, geç falan kalmadın. Yardır böyle.

Biraz okudum da fark ettim, hedefin yüksek değil, koca bir zamanın var ve "geç mi kaldım" diyorsun, emin ol, geç falan kalmadın. Yardır böyle.
Kaldı ki hedefin yüksek olsa bile yapabilirsin.

Kaldı ki hedefin yüksek olsa bile yapabilirsin.
Hedefime ulaşmak için geç kaldığımı düşünmüştüm, içim rahatladı birazcık.

Hedefime ulaşmak için geç kaldığımı düşünmüştüm, içim rahatladı birazcık.
İnsanların saçma sapan lafları yüzünden hem psikolojim bozuldu, hem de akademik anlamda yerin dibine çöktüm, yeni yeni toparlıyorum. Şu sitede sana iyi tavsiye vereni bile takma, önüne bak ve kendine bak sadece, ciddiyim. Beni bile bir yere kadar tak.

Hocam ne geç kalması ? Çoğunluk TYT'ye yeni başlıyor. Moralinizi bozmayın şu an çok erken sayılır. Hedefiniz ilk 30 bin ise Aralık'ta (benim önerim Kasım'da başlamanız) başlasanız bile yetişir. Ha derece yapmak istiyorsanız biraz daha tempoyu arttırıp Eylül, Ekim gibi başlarsınız.

50 bin maksimum hedefim kafamda. Pazartesi gününden itibaren çıtırdan AYT'ye başlıyorum.

50 bin maksimum hedefim kafamda. Pazartesi gününden itibaren çıtırdan AYT'ye başlıyorum.
Hocam o zaman bence daha yükseği hedeflemelisiniz. Bu kadar erken başlayıp hedefi bu kadar düşük tutmayın (yanlış anlaşılmasın 50 bin düşük değil bu kadar erken başlamayla düşük) bence daha yüksek bir hedef belirleyin. AYT'ye Temmuz'da başlayıp derece bile yapabilirsiniz.

Sosyal medya ve çevre baskıları yüzünden sanırım kendimi diğerlerine tam olarak rakip göremiyorum. Onların çoktan beni elediğini düşünerek bu rakamları hedef belirlemiştim. Sanırım 30 bine doğru kayıyorum kafadan.

Hocam ben sizin yerinizde olsam en kötü 15-20 bin hedeflerdim. İnanın bana bu zamanlarda AYT başlıyorsanız bunlar rahat yapılacak şeyler bakın rahat diyorum. Çevrendekileri ve sosyal medyayı boşver benim de bazı arkadaşlarım vardı sınavı şöyle dümdüz ederim böyle yaparım tarzı cümleler kuruyorlardı daha sınav sonucu gelmeden mezuna kalmaya karar verdiler. Sen kendine güven ve sürekli olarak kendini motive et. Youtube üzerinden başarılı öğrencilerin nasıl başardıklarını izleyebilirsin. 1 yılda ilk 1000'e giren öğrenciler varken sen bu kadar erken AYT başlayıp hedefi düşük tutmamalısın. Umarım seneye senden güzel haberler alırız. Başarılar dilerim.

Klasik Türk genci böyle oluyor, gereksiz özgüven veya özgüvensizlik. Ortasını göremedim. Artistlik yapar, millete sallar, ama 3.kez yksye giriyordur, cart curt.

Klasik Türk genci böyle oluyor, gereksiz özgüven veya özgüvensizlik. Ortasını göremedim. Artistlik yapar, millete sallar, ama 3.kez yksye giriyordur, cart curt.
Hocam genelde özgüvensiz olduğum doğrudur ama sınavlarda öyle olmaz. Her yerde yok şöyle bitirdim, yok böyle bitirdim, yok şu kadar netim var laflarını görünce morali düşüyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…