ylcemr Femtopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #1 Matematiğin ilk 10 sorusu diğer kısımlardan daha çok zorluyor. 5 tanesini yaptıysam 5 tanesini yapamıyorum. Sayılar konularında sıkıntım yok TYT branşlarda sayılardan yanlış çıkartmıyorum ama AYT kısmında işler değişiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Matematiğin ilk 10 sorusu diğer kısımlardan daha çok zorluyor. 5 tanesini yaptıysam 5 tanesini yapamıyorum. Sayılar konularında sıkıntım yok TYT branşlarda sayılardan yanlış çıkartmıyorum ama AYT kısmında işler değişiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
E Emre_ss Yoctopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #2 Ben de merak ediyorum yazan arkadaşlar olursa sevinirim.
A ahmettt_21 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 548 Çözümler 1 2 Mart 2025 #3 Barış Yayınları AYT İlk 10 Soru Konu Denemeleri,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi, Barış Yayınları AYT İlk 10 Soru Konu Denemeleri,Barış Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi www.kitapisler.com
Barış Yayınları AYT İlk 10 Soru Konu Denemeleri,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi, Barış Yayınları AYT İlk 10 Soru Konu Denemeleri,Barış Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi www.kitapisler.com
E Emre_ss Yoctopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #4 ahmettt_21 dedi: Barış Yayınları AYT İlk 10 Soru Konu Denemeleri,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi, Barış Yayınları AYT İlk 10 Soru Konu Denemeleri,Barış Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi www.kitapisler.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu zaten çok zor bi kaynak ilk 10 soru da zorlanan birnin bunu alması iyi olmaz
ahmettt_21 dedi: Barış Yayınları AYT İlk 10 Soru Konu Denemeleri,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi, Barış Yayınları AYT İlk 10 Soru Konu Denemeleri,Barış Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi www.kitapisler.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu zaten çok zor bi kaynak ilk 10 soru da zorlanan birnin bunu alması iyi olmaz