AYT kimya 2 haftada biter mi?

SOLES

Hectopat
Yer
Bursa
Kimyayı erteleye erteleye sınav günü gelecek. Şu an ciddi anlamda fizik ve biyoloji çalışıyorum. Kimyaya zaman kalmıyor. Haziran'ın 1'inde AYT kimya başlasam her gün de 1 konu bitirsem, az çok bir şeyler yapılabilir mi? Önceden çok kez kimya çalışmayı denedim ama aklımda kalmıyordu, ben de sınava yakın zamanda çalışmaya karar verdim, sizce doğru mu?

Eğer hiç bilgin yoksa bırak 2 haftayı 20 haftada zor bitirirsin.

Kimyayı erteleye erteleye sınav günü gelecek. Şu an ciddi anlamda fizik ve biyoloji çalışıyorum. Kimyaya zaman kalmıyor. Haziran'ın 1'inde AYT kimya başlasam her gün de 1 konu bitirsem, az çok bir şeyler yapılabilir mi? Önceden çok kez kimya çalışmayı denedim ama aklımda kalmıyordu, ben de sınava yakın zamanda çalışmaya karar verdim, sizce doğru mu?
Meschemy'nin kampına bak 39 günde bitiyor. Her gün 2 günlük ilerlesen 20 günde biter.

Bilgim var her konusunda temelde. Önceden çok çalıştım fakat devamını getiremedim. 20 hafta dediğiniz de 5 ay yapıyor bence kimse 5 ay kimya çalışmıyordur kimyanın "k"sini bilmese bile. :D

Tabii ki de kimse oturup 5 ay üst üste kimya çalışmıyor diğer derslerle beraber düzenli çalışıyorlar genelde. Kimya netleriniz nasıl hocam konuları mı unuttunuz sıfır değilseniz organik kimyayı bilemem ama diğer konuları yapabiliyorsunuzdur genelde formül odaklı çıkıyor denemelerde.

Tabii ki de kimse oturup 5 ay üst üste kimya çalışmıyor diğer derslerle beraber düzenli çalışıyorlar genelde. Kimya netleriniz nasıl hocam konuları mı unuttunuz sıfır değilseniz organik kimyayı bilemem ama diğer konuları yapabiliyorsunuzdur genelde formül odaklı çıkıyor denemelerde.
Kimya netim 2-3 anca. Onlar da sıvılardan 1 soru, gazlardan hesaplama soruları oda bakkal hesabıyla her zaman tutmuyor bile. Ph sorulursa da asit-bazdan da 1 net cepte. Anca 3 yani. Sınava kadar 6-7 garanti etsem kafi.

Hocam ne yaptınız kimyayı? Bende sizin gibi kimyadan anca 2-3 net yapabiliyordum. 1 aylık sıkı çalışmayla netlerimi 10-11 civarlarına çıkardım en son karbon kimyasına girişi bitirip organiğe girmeden bıraktım kimya çalışmayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı