AYT kimya için soru bankası önerisi

Rozenn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, AYT Kimya'da orbital vardı, geçen sene 85 sayfasını çözebilmiştim bu sene tekrar hazırlanıyorum. Normalde olsa yine orbital alırdım ama zaten bende var. 85. sayfaya kadar da bir yerden test çözmem gerekiyor, bunun için yine orbital ayarında bir soru bankası arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Orbital ayarında Miray ve Palme var. Daha zoru için Aydın, Ulti veya Apotemi.

Orbital ayarında Miray ve Palme var. Daha zoru için Aydın, Ulti veya Apotemi.
Aydın zor mu sence? Tyt kimyasını kullanıyorum, açıkçası zorlamadı. AYT de Aydın alsam mantıklı olur herhalde soru çözümleri de güzelmiş. Bir de eski nesil falan diyenler var 345 ile Aydın arasında kaldım.

Aydın bence en kaliteli kimya kaynağı orbitalle beraber. Orbitale göre bir tık daha zor ama öyle çözülmeyecek şeyler değil ki kaldı ki kimya en basit fen dersi bence. Alabilirsiniz

Kolay için miray, orta için palme, zor için 3D.

Eğer orta-zor arası isterseniz aydın.

Aydın yayınları. Aydın'dan sonra 3D yayınlarını da öneririm, geçen yılki AYT'de bana baya yaramıştı.

Geçen yıl orbital ve aydın çözdüm organik hariç kimyadan soru kaçırmadım. 3. kaynağa gerek yok onun yerine organik fasikülü ve branş denemesi daha yararlı olacaktır. Bahsettiğin 85 sayfalık bölüm içinse istersen yine Aydını al ama bence o kısım için başka bir kitabın pdfini çöz, Aydını tekrar amaçlı kullanırsın.

Bendeki tyt aydın ya ayt si yok sadece orbital var üstüne bir de aydın alıcam herhalde. 2 kitap da göz çıkartmaz.

Teşekkürler herkese, Aydın alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…