HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 18 Eylül 2023 #11 perfectoo dedi: Aydın en iyi kitaplardandır. Genişletmek için tıkla... Galiba beyinsel fonksiyonlarınız yerine gelmiyor ben başlangıç seviyesi dedim kötü demedim.
perfectoo dedi: Aydın en iyi kitaplardandır. Genişletmek için tıkla... Galiba beyinsel fonksiyonlarınız yerine gelmiyor ben başlangıç seviyesi dedim kötü demedim.
perfectoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 1.667 Çözümler 4 18 Eylül 2023 #12 HeisenberG_g dedi: Galiba beyinsel fonksiyonlarınız yerine gelmiyor ben başlangıç seviyesi dedim kötü demedim. Genişletmek için tıkla... Ben aydın'a kötü dediğinizi belirtmedim. Aydın hakkındaki fikrinizi belirtmişsiniz. Ben de aydın hakkındaki fikrimi izah etmiş bulundum. Beyin fonksiyonlarım ise gayet yerinde.
HeisenberG_g dedi: Galiba beyinsel fonksiyonlarınız yerine gelmiyor ben başlangıç seviyesi dedim kötü demedim. Genişletmek için tıkla... Ben aydın'a kötü dediğinizi belirtmedim. Aydın hakkındaki fikrinizi belirtmişsiniz. Ben de aydın hakkındaki fikrimi izah etmiş bulundum. Beyin fonksiyonlarım ise gayet yerinde.
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.877 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #13 HeisenberG_g dedi: Aydın zor değil başlangıç seviyesi o yüzden disslike attım. Genişletmek için tıkla... Biraz zordur dedim zaten. Ve bu kitaba başlangıç seviyesi diyorsan senin de bir önerini alayım.
HeisenberG_g dedi: Aydın zor değil başlangıç seviyesi o yüzden disslike attım. Genişletmek için tıkla... Biraz zordur dedim zaten. Ve bu kitaba başlangıç seviyesi diyorsan senin de bir önerini alayım.
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 19 Eylül 2023 #14 enes_yldrm_1 dedi: Biraz zordur dedim zaten. Ve bu kitaba başlangıç seviyesi diyorsan senin de bir önerini alayım. Genişletmek için tıkla... ÜçDörtBeş.
enes_yldrm_1 dedi: Biraz zordur dedim zaten. Ve bu kitaba başlangıç seviyesi diyorsan senin de bir önerini alayım. Genişletmek için tıkla... ÜçDörtBeş.
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.877 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #15 HeisenberG_g dedi: ÜçDörtBeş. Genişletmek için tıkla... Güzel şaka. Orijinal soruları zor ama kendisi gayet orta zorlukta bir kitap.
HeisenberG_g dedi: ÜçDörtBeş. Genişletmek için tıkla... Güzel şaka. Orijinal soruları zor ama kendisi gayet orta zorlukta bir kitap.
hyperzone Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 20 Eylül 2023 #16 Bilgi sarmal ve aydın önerebilirim. Youtube kanalı olarak buradan inceleyebilirsiniz: 2024 YKS Kimya YouTube Kanal Önerileri
Bilgi sarmal ve aydın önerebilirim. Youtube kanalı olarak buradan inceleyebilirsiniz: 2024 YKS Kimya YouTube Kanal Önerileri