manoran Femtopat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #1 Merhaba AYT kimya ya yeni başladım ve elimde AYT kimya kaynağı yok o yüzden kaynak alacağım. Ama hangi yayın evi daha iyi ve kaliteli sorulara sahip bilmiyorum. O yüzden kaynak önerirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2024
Merhaba AYT kimya ya yeni başladım ve elimde AYT kimya kaynağı yok o yüzden kaynak alacağım. Ama hangi yayın evi daha iyi ve kaliteli sorulara sahip bilmiyorum. O yüzden kaynak önerirseniz sevinirim.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #2 Orbital.
B berfintaskin Zeptopat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Eylül 2025 #3 Rsmefaw dedi: Orbital. Genişletmek için tıkla... ben ayt orbital aldim aydinla degistirsem mi acaba diye dusunuyorum konu ozetli ya daha iyi olmaz mi yoksa orbital iyi goturur mu sence
Rsmefaw dedi: Orbital. Genişletmek için tıkla... ben ayt orbital aldim aydinla degistirsem mi acaba diye dusunuyorum konu ozetli ya daha iyi olmaz mi yoksa orbital iyi goturur mu sence