P Prfctsusanoo19 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #1 Merhaba hoca seçmek istiyorum ama kararsız kaldım. Ayrıyeten yanına vdd alacağım, sizce kimden dinlemeliyim?
Merhaba hoca seçmek istiyorum ama kararsız kaldım. Ayrıyeten yanına vdd alacağım, sizce kimden dinlemeliyim?
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #2 YouTube'de en iyileri söyleyen videolar var. Oradan hangi hocanın anlatımı, üslubu hoşuna gidiyorsa o hocayı dinle. Deneye deneye bulacaksın.
YouTube'de en iyileri söyleyen videolar var. Oradan hangi hocanın anlatımı, üslubu hoşuna gidiyorsa o hocayı dinle. Deneye deneye bulacaksın.
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Antalya/Muratpaşa 27 Ağustos 2025 #3 Prfctsusanoo19 dedi: Merhaba hoca seçmek istiyorum ama kararsız kaldım. Ayrıyeten yanına vdd alacağım, sizce kimden dinlemeliyim? Genişletmek için tıkla... Tunç Kurt ve Eyüp Boncuk hocaları öneriyorlar.
Prfctsusanoo19 dedi: Merhaba hoca seçmek istiyorum ama kararsız kaldım. Ayrıyeten yanına vdd alacağım, sizce kimden dinlemeliyim? Genişletmek için tıkla... Tunç Kurt ve Eyüp Boncuk hocaları öneriyorlar.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.309 Makaleler 6 Çözümler 139 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Ağustos 2025 #4 En iyisi diye bir şey yok aslında seviyeye göre bile değişiklik gösteriyor ama birkaç öneri yapabilirim. Rehber Matematik Mert Hoca Eyüp B Bıyıklı Matematik
En iyisi diye bir şey yok aslında seviyeye göre bile değişiklik gösteriyor ama birkaç öneri yapabilirim. Rehber Matematik Mert Hoca Eyüp B Bıyıklı Matematik
P Prfctsusanoo19 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #5 Bende Eyüp b,mert hoca ve soner akıncı arasında kaldım. Bakalım hangisini seçeceğim
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #6 Prfctsusanoo19 dedi: Bende Eyüp B, mert hoca ve soner akıncı arasında kaldım. Bakalım hangisini seçeceğim Genişletmek için tıkla... İllaki birini seçmek zorunda da değilsin. Söylediğin hocaların soru çözümleri çok yararlı, mutlaka izle. Konu anlatımı için birini tercih edebilirsin ama bu da şart değil. Bazı hocalar bazı konuları çok iyi anlatıyor.
Prfctsusanoo19 dedi: Bende Eyüp B, mert hoca ve soner akıncı arasında kaldım. Bakalım hangisini seçeceğim Genişletmek için tıkla... İllaki birini seçmek zorunda da değilsin. Söylediğin hocaların soru çözümleri çok yararlı, mutlaka izle. Konu anlatımı için birini tercih edebilirsin ama bu da şart değil. Bazı hocalar bazı konuları çok iyi anlatıyor.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 17 27 Ağustos 2025 #7 Ben Eyüp B'yi tercih ederdim.