AYT mat neti nasıl artırılır?

Zeyxy10

Decapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Ben şimdi örnek veriyorum polinomda konuyu dinledim kitapta soruları bitirdim ama çıkmışlara bakıyorum apayrı sorular. Çıkmış soruları geçtim denemede bile afallıyorum. Yani nasıl çalışabilirim ekstra kaynak olarak 345i kullandım bence yeterli bir kaynak ama bilemedim. Nerede yanlış yapıyorum ya da nasıl netlerimi arttırabilirim?

Kaynak zorluk seviyesini arttır, soruları çöz yanlışlarına bak soruların nasıl çözüleceğini kafanda kavra soru çöze çöze alıştırırsın kendini anca.

İyi günler arkadaşlar. Ben şimdi örnek veriyorum polinomda konuyu dinledim kitapta soruları bitirdim ama çıkmışlara bakıyorum apayrı sorular. Çıkmış soruları geçtim denemede bile afallıyorum. Yani nasıl çalışabilirim ekstra kaynak olarak 345i kullandım bence yeterli bir kaynak ama bilemedim. Nerede yanlış yapıyorum ya da nasıl netlerimi arttırabilirim?

Konuları Eyüp b 3D AYT VDD'den tekrar izle ve kitap elindeyse hoca soruyu anlatmadan önce durdurup kendin çözmeye çalış çözemezsen videoyu 10 sn daha izle adımları kendin oluştur bu şekilde bitir ve 3D AYT soru bankasından soruları aynı şekil temizle.

Çözdüğün kaynak yeterli değil. Karekök, Apotemi ve Orijinal'i vaktin varsa ikisini yoksa birini seç bitir.

3D var evde bir de hocam o yeter dedi ondan devam edeyim mi yoksa senin dediklerinden alayım mı?

Kaynak zorluk seviyesini arttır, soruları çöz yanlışlarına bak soruların nasıl çözüleceğini kafanda kavra soru çöze çöze alıştırırsın kendini anca.

Tamamdır teşekkür ederim.

Konuları Eyüp b 3D AYT Vdd'den tekrar izle ve kitap elindeyse hoca soruyu anlatmadan önce durdurup kendin çözmeye çalış çözemezsen videoyu 10 sn daha izle adımları kendin oluştur bu şekilde bitir ve 3D AYT soru bankasından soruları aynı şekil temizle.

3D var evde bir de hocam o yeter dedi ondan devam edeyim mi yoksa senin dediklerinden alayım mı?

Hedefin kaç k? Kaç k gelirse mezuna bırakırsın? AYT matematik için kimi izledin, hangi kaynakları çözdün, TYT ve AYT'de ders ders kaç net yapıyorsun, sayısal mısın eşit ağırlık mı? Günde kaç saat ders çalışıyorsun?

Hedefin kaç k? Kaç k gelirse mezuna bırakırsın? AYT matematik için kimi izledin, hangi kaynakları çözdün, TYT ve AYT'de ders ders kaç net yapıyorsun, sayısal mısın eşit ağırlık mı? Günde kaç saat ders çalışıyorsun?

Yani çok yüksek bir hedefim yok aslında 150k yaparsam giderim mert hocayı izliyorum ve dershaneden etüt alıyorum 3D 345 ve mert hocanın video ödev kitabı var sayısalım saat değişiyor vallahi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı