AYT matematiğe başlamak için hangi kitap alınmalı?

mithath

Hectopat
Daha fazla  
AYT matematik ilk kez çalışacağım, Antrenmanlarla Matematik 3 ve 4 var temel aşama ve Aktif AYT var, sizce hangisi daha iyidir? Hangisini önerirsiniz? (elimde Aktif var). Ve problemlerde sıfırım, ilk 12 konu bitti orada iyi gibiyim net çıkarmıyorum yeni nesil soruları yapamıyorum ama AYT'ye hazırım problemler adına ne önerirsiniz (Meslek liseliyim, kızmayın, eğitim sistemi berbat, yani tek suçlu ben değilim.)?

AYT matematik için bıyıklı matematik playlist bir göz atabilirsiniz.
Problemler için ben zamanında mikroorijinal ve Bilgi Sarmal ile gitmiştim mikroorijinal bitince üstüne Bilgi Sarmal yapacak şekilde.

Rehber Matematik'den başlayabilirsiniz.
İyi midir yaa konuları hızlı böyle yalapşap geçiyor gibi sanki

AYT matematik için bıyıklı matematik playlist bir göz atabilirsiniz.
Problemler için ben zamanında mikroorijinal ve Bilgi Sarmal ile gitmiştim mikroorijinal bitince üstüne Bilgi Sarmal yapacak şekilde.
Acil problemlerin ilacı var ama ben imbécileim galiba biraz çözemiyorum soruları ve açıkçası kalem oynatamıyorum

İyi midir yahu konuları hızlı böyle yalapşap geçiyor gibi sanki

Acil problemlerin ilacı var ama ben imbécileim galiba biraz çözemiyorum soruları ve açıkçası kalem oynatamıyorum

Problemlerden soru çözüm videosu izle bol bol nasıl yaklaştığına bakmalısın.

Rehber matematiği tavsiye etmiyorum özet gibi anlatıyor soru çeşidi az, bıyıklı matematik kanalına bakabilirsin başlamak için de onun kitabını alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…