AYT matematiğe nasıl çalışılır?

kraliyetuyesi

Picopat
Selamlar hocalarım. Yakında AYT matematiğe başlayacağım. 3D VDD ile ilerleyeceğim. Eyüp B.'nin son videosunda kendi kitabının gelişiyorum kısımlarını beceri temelli soruları çözdükten sonra yapın diyor. Benim düşüncem ise 345'ten konuyu bitirmek. Sonrasında orijinalin sarı+mavi testlerini çözmek. Fakat 1 konu için 3. kaynak gerekli mi? Yani Eyüp B.'nin de kitabını alırsam 1 konuyu 3 kaynaktan çözmüş olacağım. Bu da muhtemelen uzun sürecek. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Dostum ben AYT matematiğin baba konuları için (Limit,türev,integral) orjinalin fasiküllerini aldım, çok işime yaradı, her türlü soru tarzını görürsün. Fakat tavsiyem olarak Eyüp B. Hocam'dan konuyu öğrenin, 345 AYT Matematikteki tüm soruları çözün (Klasik,ÖSYM Tarzı, Orjinal Sorular). Sonrasında Orjinal soru bankasından çözebilirsiniz veya dediğim gibi fasikülden ilerleyebilirsiniz.

Dostum ben AYT matematiğin baba konuları için (limit, türev, integral) orijinalin fasiküllerini aldım, çok işime yaradı, her türlü soru tarzını görürsün. Fakat tavsiyem olarak Eyüp b. Hocam'dan konuyu öğrenin, 345 AYT matematikteki tüm soruları çözün (klasik, ÖSYM tarzı, orijinal sorular). Sonrasında orijinal soru bankasından çözebilirsiniz veya dediğim gibi fasikülden ilerleyebilirsiniz.

Sağ olun hocam. Eyüp b. Nin soru bankasına gerek var mı? Kendisi, gelişiyorum testlerini mutlaka çözün diyor beceri temelli sorulardan sonra. 3 kaynak çok gelir mi tek seferde?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı