AYT matematiğe ne zaman başlanmalı?

ayanamienjoyer

Decapat
Daha fazla  
12. sınıf öğrencisiyim.2. derece denklemler, fonksiyon, polinom, oran-orantıda biraz eksikliklerim var onları halledip AYT matematiğe geçmek istiyorum.
Yazın 345 bitirdim şu an TYT mat 3D ve orijinali paralel götürmeye çalışıyorum sizce ne zaman geçsem mantıklı olur AYT matematik kısmına?

İlk 12 konu + sağlam fonksiyon-küme temeli atar atmaz AYT matematiğe başlanabilir, Kasım başında başlayanda var Aralığın ortasına sarkıtan da, konuları bitirmenize bağlı.

TYT ve AYT'yi paralel götürmeye çalışmayın eğer TYT tam değilse.

İlk 12 konu + sağlam fonksiyon-küme temeli atar atmaz AYT matematiğe başlanabilir, Kasım başında başlayanda var Aralığın ortasına sarkıtan da, konuları bitirmenize bağlı.

TYT ve AYT'yi paralel götürmeye çalışmayın eğer TYT tam değilse.
hocam ilk 12 var çarpanlara ayırma ortak parantez gibi kısımlarda sıkıntı yaşadığım için zor ayt tipi soru yapamıyorum sadece pek, oran-orantı fonk küme bitirip parabolden başlayasım var mantıklı mı yoksa eşitsizlik 2. derece denklem, çarpanlara ayırma tekrarı da atayım mı?

Hocam ilk 12 var çarpanlara ayırma ortak parantez gibi kısımlarda sıkıntı yaşadığım için zor AYT tipi soru yapamıyorum sadece pek, oran-orantı fonk küme bitirip parabolden başlayasım var mantıklı mı yoksa eşitsizlik 2. derece denklem, çarpanlara ayırma tekrarı da atayım mı?

Kesinlikle eşitsizlik, denklem ve çarpanlara ayırmayı tam oturtmanız gerek. AYT'nin temel yapı taşları Çarpanlara ayırma - Denklemler - Fonksiyonlar üçlüsüdür. Ardından kümeler ve ilk 12 konu geliyor.

O kısımlarda sıkıntı yaşıyorsanız oraları iyice yalayıp yutun hocam, çok faydasını görürsünüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı