AYT matematiğe sıfırdan nasıl başlanmalı?

İyi midir hocam yine ayıptır söylemesi mala anlatır gibi mi?

Peki yanına hangi kaynak alınmalı.

Kendi konu kitabı ve soru bankası var ikisini alabilirsin. Güzel anlatıyor bence. İstersen birkaç dersini izle sararsa öyle kitaplarını al başla.

Siz hangisini önerirsiniz ve şu dediğiniz ikinci soru çözüm hocasında yine onun kaynağını alıp mı başlayayım.

Kendi konu kitabı ve soru bankası var ikisini alabilirsin. Güzel anlatıyor bence. İstersen birkaç dersini izle sararsa öyle kitaplarını al başla.

Peki hocam 2026 olanını bekleueuim mi yoksa şimdiden başlayayım mı?

Siz hangisini önerirsiniz ve şu dediğiniz ikinci soru çözüm hocasında yine onun kaynağını alıp mı başlayayım.

Peki hocam 2026 olanını bekleueuim mi yoksa şimdiden başlayayım mı?

Mert hoca 2026'da TYT AYT kamplarını yenilemiycem demişti. Geometriyi yeniliycek sadece. Zatn bu yılki kampa çıkmışları vs de eklemişti bayağı faydalı bir kamp fazlasıyla yeter. Hedef çok yüksekse buradan temel atar. Eyüp b ye geçersin.

Sağ olun hocam sizce ekstra bir kaynak almama gerek var mı bu merth hocanın 2 kitabı dışında.

Sağ olun hocam sizce ekstra bir kaynak almama gerek var mı bu merth hocanın 2 kitabı dışında.

Hoca soru banksından günü gününe ödev veriyor onun için iyi ama bence kampı önce 2 kitapla bitir sonrasında orijinal -3D-Eyüp b-barış çelenk bu 4 kitabı söylediğim sırayla çözersen matematiği fulleyecek düzeye gelirsin. Bu arada yapabilirsen geometriyede bir yandan başla derim.

Geometride hocam TYT bitti sadece katı cisimler kaldı bu sizin dediğiniz 4 kitabı yine video izleyerek mi yoksa kendim mi çözeyim.

AYT matematik başlayacağım ve sıfırdayım denilebilir. Hangi kanaldan, hangi kaynaktan çözmeliyim, yardımcı olabilir misiniz? Tüm konuları bitirmem lazım yazın sağlam bir şekilde.
Ben şahsen AYT Matematiği Eyüp b'den izlemenizi öneririm çünkü benim 5-6 olan AYT Matematik netimi Eyüp b sayesinde 28 netlere çıkardım. Kaynak olarak ise Mikro orijinal, Bilgi Sarmal ve Orijinal öneririm.

Dediğin kitaplar zor kitaplar, kolaydan başlayıp zora doğru gidebilir:
345-BS-3D-Orijinal.
Barış Çelenk'in denemelerini çözebilirsiniz.(Bu dediğim tüm kitapları bitirip master seviyeye gelince.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…