AYT matematiğe şubatta başlanırsa yetişir mi?

AYT fende çok soru çözülmez ki sadece tekrar yapılır sorular hep aynı zaten.

AYT fen bilmiyorum ondan dolayı benim yetişmiyor fene daha odaklanıyorum 30 net gelse güzel olur 20 de AYT mat yaparsam 50'yi geçebilirim diye düşünüyorum.

AYT fen bilmiyorum ondan dolayı benim yetişmiyor fene daha odaklanıyorum 30 net gelse güzel olur 20 de AYT mat yaparsam 50'yi geçebilirim diye düşünüyorum.

AYT fizikte altuğ güneş AYT kimyada alaattin güneş izle fullersin sadece günde 1 saat ayırman yeter soru bankası falan çözmene gerek yok.

AYT fizikte altuğ güneş AYT kimyada alaattin güneş izle fullersin sadece günde 1 saat ayırman yeter soru bankası falan çözmene gerek yok.

Yani soru çözmeden yapamam muhtemelen o kadar yeteneğim yok maalesef ama TYT de iyiyim fiziği severim kimya eh işte ama biyoloji ezber mecbur test şart.

Yani soru çözmeden yapamam muhtemelen o kadar yeteneğim yok maalesef ama TYT de iyiyim fiziği severim kimya eh işte ama biyoloji ezber mecbur test şart.

Ya çöz tabii ama öyle 3-4 tane çözme 1-2 tane yeterli bana kalırsa tabii senin kendi fikrindir.

Bu arada kanal önerileri için teşekkür ederim fizik için bir baktım 10 numara hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…