AYT matematik 30+ net için 9 ay çalışma yeterli olur mu?

mamicekc

Femtopat
Evet arkadaşlar şu anda YKS'ye 11. aydayız ve TYT matematik ilk 12 konu çalışıyorum ve 2 ayda yani sınava 9 ay kala TYT matematiği 2 soru bankasıyla bitirmek hedefim. TYT fende ise AYT-TYT kimyayı eksiksiz olarak tam 1 ay sonra bitireceğim temelim çok iyi. AYT fizikte ise ne yazık ki 11. sınıf 6. ünitedeyim yani en azından sanırım 2 ay daha AYT fizik çalışmam gerekiyor (2 ayın içinde dalga elektrik optik de var) bu da AYT kimya bittikten sonra 2 ay sonraya geliyor yani YKS'ye 8 ay kala AYT fiziği bitirmek hedefim. Sonra da 1-1.5 ayda AYT-TYT biyolojiyi bitireceğim. Yani sınava en geç 6 ay kala tüm fokusumu AYT matematiğe verebileceğimi düşünüyorum. Yani 3 ay 8 saat AYT mat çalışacağım kalan 6 ayda ise deli gibi denemeler dışı hep AYT matematik çalışacağım. Fonksiyon ikinci dereceden denklemler polinomlar temelim var. Fakat AYT matematik çok zor sorulduğu için korkuyorum gerçekten. Size danışmak istedim. Sizce bu planla birlikte 30-35 arası net gelir mi? 3D VDD, 345, 3D ve tüm Apotemi fasiküllerini çözeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…