AYT matematik deneme önerisi

@ArdaofRivia Bilgi Sarmal hem TYT hem AYT matematikte zorluk olarak karışık. Bazen bazı denemeleri çok iyi geçerken bazıları çok kötü geçiyor. Ama özünde kaliteli. Toprak, 345, BS, Acil önerebilirim sizin net bandınıza.

@ArdaofRivia Bilgi Sarmal hem TYT hem AYT matematikte zorluk olarak karışık. Bazen bazı denemeleri çok iyi geçerken bazıları çok kötü geçiyor. Ama özünde kaliteli. Toprak, 345, BS, Acil önerebilirim sizin net bandınıza.
Kanka Bilgi Sarmal ve 345 şiddetle öneririm. Orijinalin AYT mat denemeleri bayağı uçurum ama vaktin kalırsa çöz.
Hocam sizce önce BS mi, 345 mi?

Son düzenleme:
Bilgi Sarmal ilk 2 deneme kazık aldıktan sonra 3. denemeden başla 3-4-5-6. denemeler kolay yine 7 de zorlaşıyor bu 4 denemeyi çözünce dönüp 1 ve 2. denemeleri çöz sonra 7'den devam et. Her zaman söyledim söylemeye de devam ediyorum orijinal çözmek büyük zaman kaybıdır isteyen çözer tabii ama ÖSYM hiçbir zaman o zorlukta bir şey sormayacak. Bunları TYT ve AYT matematikde 35-40 net aralığında yapan birisi olarak söylüyorum. Orijinal çözmene gerek yok.

AYT matematik için ilk denemem olacak ama kötü değilim matematikte o yüzden orta düzeyde bir deneme arıyorum şu an Bilgi Sarmal ve 345 arasındayım. Sizce hangi denemeyi almalıyım? 345 ve Bilgi Sarmal'dan başka bir yayında olabilir hedefim 25-35 net arası.

Toprak, Bilgi Sarmal ve üç dört beş alabilirsin ben bunları çözdüm şu an çoğu denemede AYT matematikte 26-29 arası gidip geliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı