AYT matematik için hangi konulara çalışılmalı?

kanty

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar merhaba. Ben şu an da açık öğretim'den okuyorum. Tekrar sınava gireceğim. Fakat AYT Matematik'e hayatımda ilk defa çalışacağım. İstediğim bölüm EA bölümü.
Ben sadece 15 civarı net yapsam kalanı Edebiyat'tan tamamlarım diye düşünüyorum yanlışsam söyleyin . Bu yüzden bütün konulara bakmak yerine fazla soru çıkan konulara ağırlık vereyim diye düşündüm. Şunu da ekleyeyim hayatımda 1 kere bile matematik sorusu çözemedim 4 işlem dışında hiçbir şeyi kafam algılamıyor sözelim iyidir.

Bana şu konuya bak bundan fazla soru çıkıyor dediğiniz konular varsa yazın.

Öyle AYT matematiği hiçbir şey bilemeden yapmak imkansız önce TYT'den ilk 12 konu ve fonksiyonları öğrenmeniz lazımdı.

Valla sana konuları sayarım şundan şu kadar çıkıyor buna kesin bak diye ama hayattan soğursun 4 işlem dışı yok diyorsan. En çok soru Trigo, Lti. Sen şu videoyu bir izle bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

15 neti tüm konuları bitiren bir insan bile ancak yapar. Konu ayıklayarak 15 net yapamazsın.

15 neti tüm konuları bitiren bir insan bile ancak yapar. Konu ayıklayarak 15 net yapamazsın.
Mesela geçen sene senin gibi düşünenler türev integral falan çalışmadı sadece ilk 12 konu falan çalıştılar. Adamlar bi soru sordular herkes döküldü.

Öyle AYT matematiği hiçbir şey bilemeden yapmak imkansız önce TYT'den ilk 12 konu ve fonksiyonları öğrenmeniz lazımdı.

Hocam başlarım ilk 12 konuya sorun yok. Ama polinom denen konuyu yapamıyorum onun için fonksiyon gerekiyormuş onu da yapamıyorum. Almıyo kafam yani bilmiyorum.

Logaritma ve diziler keklik, paso net abi yaa diyenler sınav sonu ağlıyordu.

Bilmiyorum konuda da dedim zaten ben 15 net yapıp kalan EA puanını edebiyattan tamamlamayı düşündüm. 180k gibi bir sıralama gerekiyor.

Teşekkür ederim hocam bakıyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…