AYT matematik için hangi konulara çalışılmalı?

Attığınız videoda ki hocam tam istediğim gibi ayıklamış. Peki anlatan hocayı tavsiye eder misiniz? Bilginiz var ise.
Bıyıklı olur mert hoca olur Eyüp b olur. Hocaya karar vermek biraz sana kalıyor aslında. Ama bence bıyıklıyı seversin seviyene de uygun anlattığını düşünüyorum.

Bıyıklı olur mert hoca olur Eyüp b olur. Hocaya karar vermek biraz sana kalıyor aslında. Ama bence bıyıklıyı seversin seviyene de uygun anlattığını düşünüyorum.
Attığım kanal matematiğin güler yüzü ondan da dinleyebilirsin. Onu da seviyorum ben.

Peki en temel olarak şu konuyu bilmeden bir şey yapamazsın dediğiniz bir konu var mı?

AYT konu şu an eleme hatta başlama. Temelin yoksa temelini at. Şahsi önerim bıyıklı matematik çok severim kendisini. İlk 12 konu ve problemleri hallet AYT hızlıca geçiş yap. Ben 3 - 4 net yapıyorum AYT matematikte 240 220k geliyor senin gibi edebiyat ile kapatıyorum ama böyle ilerlemez hep haberin olsun. Denemelerde yapıyoruz sınavda yaptıklarımızı sormazlar 0 çekeriz.

Her konu çok önemli AYT matematikte. İnsanlar daha çok lti gibi çok soru çıkan konulardan korkuyor ama geçmiş yılların çıkmış sorularına bakarsanız Lti'den eleyici sorular çıkıyor evet ama ÖSYM genelde eleyici soruları 1-2 soru çıkan konulardan soruyor. Bu kısımda özellikle polinomları çok iyi bilmelisiniz çünkü her sene 1-2 soru geliyor bir tek 2024 AYT sınavında gelmedi onun dışında hep geliyor ve bu gelen sorularda genelde cidden eleyici sorular oluyor. Kısaca her konu çok çok önemli ki zaten lti yapabilmen için diğer konuları çok iyi bilmen buna ek olarak TYT matematikte ilk 12 konu, kümeler ve fonksiyonlar gibi konuları tam oturtman lazım.

Son düzenleme:
polinom dediğin konu çarpanlara ayırmadan ibaret,kimse bi anda öğrenmiyor bu konuları herşey emek vermekten geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…