JESKO.A Femtopat Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:15 #1 AYT biyolojiye, kimyaya başladım; matematiğe de başlayacağım. Bazı TYT matematik konuları gerekli, hangileri bunlar?
AYT biyolojiye, kimyaya başladım; matematiğe de başlayacağım. Bazı TYT matematik konuları gerekli, hangileri bunlar?
K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 384 Çözümler 2 Dün 22:21 #2 İyi seviyede fonksiyonlar, kümeler, çarpanlara ayırma. İlk 12 konu ve biraz da işlem becerisi.
Nisshin Decipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 1.282 Daha fazla Sistem Özellikleri ●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz ●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I ●144 Hz 1 Ms IPS Cinsiyet Erkek Dün 22:28 #3 JESKO.A dedi: AYT biyolojiye, kimyaya başladım; matematiğe de başlayacağım. Bazı TYT matematik konuları gerekli, hangileri bunlar? Genişletmek için tıkla... İlk 12 konu, kümeler, fonksiyonlar. Geometri için çok değil biraz üçgen bilmeniz yeter.
JESKO.A dedi: AYT biyolojiye, kimyaya başladım; matematiğe de başlayacağım. Bazı TYT matematik konuları gerekli, hangileri bunlar? Genişletmek için tıkla... İlk 12 konu, kümeler, fonksiyonlar. Geometri için çok değil biraz üçgen bilmeniz yeter.
bayram.celik1 Picopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 821 Çözümler 3 Dün 22:34 #4 JESKO.A dedi: AYT biyolojiye, kimyaya başladım; matematiğe de başlayacağım. Bazı TYT matematik konuları gerekli, hangileri bunlar? Genişletmek için tıkla... Kanka temelin zayıfsa 10 günde temel atma kitabını alıp bitirmeye çalış. O kitabı bitirmeden direkt kampa başlayan kişiden 10-0 önde oluyorsun. Üstteki arkadaşın dediği gibi ilk 12 konu.
JESKO.A dedi: AYT biyolojiye, kimyaya başladım; matematiğe de başlayacağım. Bazı TYT matematik konuları gerekli, hangileri bunlar? Genişletmek için tıkla... Kanka temelin zayıfsa 10 günde temel atma kitabını alıp bitirmeye çalış. O kitabı bitirmeden direkt kampa başlayan kişiden 10-0 önde oluyorsun. Üstteki arkadaşın dediği gibi ilk 12 konu.