O yayınları çözmeden derece yapabilen öğrenci duymadım. Bunları çok popüler kaynaklar.
Sen gidip abudik düşük seviye kaynakları önermişsin.
Temeli olan adam neden antrenmanlarla matematik çözsün? İçinde integral, türev vs. konular var mı?
AYT kaynak isteyen adama antrenman kitabını önermek daha saçma bir şey görmedim.
Hocam siz gerçekten ciddi misiniz? YKS hazırlanıp iyi bir sonuç elde ettiyseniz söylediğiniz yayınları bilmemenizin imkanı yok. 345 Allah'ın emri zaten herkeste var.
O yayınları çözmeden derece yapabilen öğrenci duymadım. Bunları çok popüler kaynaklar.
Sen gidip abudik düşük seviye kaynakları önermişsin.
Temeli olan adam neden antrenmanlarla matematik çözsün? İçinde integral, türev vs. konular var mı?
AYT kaynak isteyen adama antrenman kitabını önermek daha saçma bir şey görmedim.
Hocam siz gerçekten ciddi misiniz? YKS hazırlanıp iyi bir sonuç elde ettiyseniz söylediğiniz yayınları bilmemenizin imkanı yok. 345 Allah'ın emri zaten herkeste var.
AYT matematiği mert Hoca'dan dinle ekstra olarak bir de bilgi sarmal soru bankası'nı çöz. Tamamdır. Geometri'ye de gereken ağırlığı verirsen +30 çok rahat yaparsın. Mert Hoca'dan dinleyince otomatik zaten 1 sb bitirmiş oluyorsun bir de kendin temizle tamamdır. Ben sadece mert hoca ile yaptım diyebilirim adam çok hoş anlatıyor.
Başlangıç için aperatif olur.
Orta seviye için hız ve renk ideal.
İlerisi için 3 4 5, apotemi, orijinal iyidir.
Çok fazla kaynak almayın az alın öz alın alışmak için başlangıç ve orta seviyedekileri alın sonradan ileri seviye de hoşunuza gideni alabilirsiniz 3 4 5 diğerlerine göre daha orta kaçabilir.