AYT matematik için kaynak önerisi

Oğuz7t

Centipat
Daha fazla  
AYT matematik için 3D ve Orijinal Soru Bankası çözeceğim. Acaba fonksiyon, limit, türev ve integral gibi konuları fasikül alıp çözmeme gerek var mı ,yoksa sadece soru bankasından cözsem yeter mj? Özellikle Apotemi Fasiküller'i çok öneriliyor da alsam mı almasam mı kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fasiküllerde konuyla ilgili daha çok soru bulunduğu için tam oturmamış konularda faydalı olabilir fakat "fasikül çözmezseniz yapamazsınız" tarzı bir durum söz konusu değil. Fasikül çözme ihtiyacınızı ve diğer derslerden ayırabileceğiniz zamanı kendiniz hesaplayıp kendiniz karar vermelisiniz.
AYT matematik için 2 kaynak yetersiz.
Bu tarz ifadeleri şahsen yanlış buluyorum. Konu sahibi belki bir kaynaktan bitirip konuları anlayacak ve deneme çözmeye geçecek ya da başka derslere odaklanacak.

Fasiküllerde konuyla ilgili daha çok soru bulunduğu için tam oturmamış konularda faydalı olabilir fakat "fasikül çözmezseniz yapamazsınız" tarzı bir durum söz konusu değil. Fasikül çözme ihtiyacınızı ve diğer derslerden ayırabileceğiniz zamanı kendiniz hesaplayıp kendiniz karar vermelisiniz.

Bu tarz ifadeleri şahsen yanlış buluyorum. Konu sahibi belki bir kaynaktan bitirip konuları anlayacak ve deneme çözmeye geçecek ya da başka derslere odaklanacak.
2 kaynak çözenleri bu yıl gördük.

Sadece konu fasikülleri çözdüm (sayfa olarak yaklaşık iki soru bankası yapar) ve hedefime ulaştım:) Sınava giren her insanın farklı farklı ihtiyaçları var önemli olan kendi ihtiyaçlarını fark edip onlara odaklanmak.
Haklısınız.
Herkesi 40/40 39/40 yapacak şekilde görüyorum.

AYT matematik için 3D ve orijinal soru bankası çözeceğim. Acaba fonksiyon, limit, türev ve integral gibi konuları fasikül alıp çözmeme gerek var mı, yoksa sadece soru bankasından cözsem yeter mj? Özellikle apotemi fasiküller'i çok öneriliyor da alsam mı almasam mı kararsız kaldım.

Hocam AYT için fasikül şart ama soru bankası olarak; üç dört beş, Bilgi Sarmal, 3D, orijinal. Bunlar gayet kaliteli kaynaklar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı